Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojeg voditelja
Ta se garant ne jebe za 500kn.
Ma jebes tehniku sto se mene tice neka samo lezi ja cu sve odraditiA tehnika joj je garant za ispod 500 krznenih
Navodno 500€ + soba u hotelu s 5 zvjezdicaa za koliko se igra, jel ima netko podatak?
Neka se uvede u zapisnik, da iduci put kad se pojavi neka cura sa ljubav je na selu, ili zenim sina, ili koje vec emisije da zas se javno objavljuju imena i prezimena osoba koja se navodno bave najstarijim zanatom, da su muski idioti i svinje, neka se zna da evo i osoba koja se predstavlja kao zensko isto tako objavljuje nekakva imena tu na forumu. Cisto da se zna da ovakve stvari nemaju veze sa spolom(ukoliko je doticna osoba stvarno zensko).Krešimir Mišak, voditelj i urednik emisije na HRT-u "Na rubu znanosti"
Neka se uvede u zapisnik, da iduci put kad se pojavi neka cura sa ljubav je na selu, ili zenim sina, ili koje vec emisije da zas se javno objavljuju imena i prezimena osoba koja se navodno bave najstarijim zanatom, da su muski idioti i svinje, neka se zna da evo i osoba koja se predstavlja kao zensko isto tako objavljuje nekakva imena tu na forumu. Cisto da se zna da ovakve stvari nemaju veze sa spolom(ukoliko je doticna osoba stvarno zensko).
Mislim da je nama svima u mislima prije pojebat nes pa makar i na podu neg da platimo prvo za krevetNajstariji zanat je stolar. Trebao je netko krevet napravit
Nije problem, hajde ugovori miNavodno 500€ + soba u hotelu s 5 zvjezdica
Ines Nikic na insta.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|