Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4000eKoliko je onda Nives Celzijus
A jel Iva onda sada radi?Ja sam cuo da je Poznati ZG biznismen zamjenio Ivu Jerkovic Lidijom Bacic tak da tesko Lidija radi za lovu
a di si ti cuo to , u skladistu di delas..................bu te neko navukel za uheka pa nebus te smajlice metalJa sam cuo da je Poznati ZG biznismen zamjenio Ivu Jerkovic Lidijom Bacic tak da tesko Lidija radi za lovu
Ja prvo ne radim nigdje a u cuo sam iz pricao ovako gradskih haha ja to nisam izmislio neko cuo znaci jasno?a di si ti cuo to , u skladistu di delas..................bu te neko navukel za uheka pa nebus te smajlice metal
Irena...nije u redu da nas provociras tu. Ljudi te žele a ti se ne daš.Ja nisam sa estrade al' sam bolja od njih skoro svih...
Fali ti par kila…Ja nisam sa estrade al' sam bolja od njih skoro svih...
Nemaš ni tetovaže...Ja nisam sa estrade al' sam bolja od njih skoro svih...
Kako ti uopće možeš znati ima li ili nema ona tetovažu ??Nemaš ni tetovaže...
Jel se jos moze s Josipom dogovoriti?Draga je ona i simpatična, ali nije za nesto dugorocno, tj. akcija nije bog zna kaj. Puši loše i obavezno sa kondomom. 5000 za noć je trazila. Uglavnom, ima i daleko boljih u ponudi, covjek bi se iznenadio tko je sve dostupan.
Irena je dobra ko topli kruhJa nisam sa estrade al' sam bolja od njih skoro svih...
Intuicija.Kako ti uopće možeš znati ima li ili nema ona tetovažu ??
Ja nisam sa estrade al' sam bolja od njih skoro svih...
Institucija ??Intuicija.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|