par_fo_69
Active member
rado cemo da platimo
rado cemo da platimo taj iznos tko moze da nas preporuci kod nje ili sredi neki kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rado cemo da platimo taj iznos tko moze da nas preporuci kod nje ili sredi neki kontakt
Cim radi ovdje samopromociju osla je u kurac, kao ne jebem se al volim drkat. Ili je neki perverzni pesko ili droca kojoj fali paznje. U svakom slucaju kriva lokacija
Nedostajala sam ti ?di je nestala mlada dama najbolja
kak nebi nakon onakeve zajeničke večeri provedeneNedostajala sam ti ?
UffNedostajala sam ti ?
Ko drvena noga...Nedostajala sam ti ?
Ko plastični kukKo drvena noga...
Ko gebisKo drvena noga...
Ko gebis
Ko plastični kuk
Kad se paćenici i pokisli podrumski miševi okupe na jednom mjestu...Ko drvena noga...
Citas izmedju redova...nakon klosara i ruznih mafijasa starih koji ju karali nakon sto se razboljelaHmm....ona mi se baš ne čini kao takva...ima li nekakva njena izjava "između redaka" koja bi dala naslutiti takvo nešto ili ti znaš nešto što mi ne znamo ?
Kako si nam reko ti "posljednji navlakac vlastite kozice warriors"!Kad se paćenici i pokisli podrumski miševi okupe na jednom mjestu...
Toliko te istina pogodila da si se zapalio kao Hepo kockica ?Citas izmedju redova...nakon klosara i ruznih mafijasa starih koji ju karali nakon sto se razboljela
Kako si nam reko ti "posljednji navlakac vlastite kozice warriors"!
Pa nisu sportašice starletice da im treba takva zarada imaju one i bez da im slinavci nude i lakše nađu kvalitetnog jebača.Nije estrada, ali....što mislite koliko košta Donna Vekić ? Ili recimo ova naša rukometna golmanica Ivana Kapitanović ? Te dvije bi volio staviti pod jaja, tim više što potonja liči na Tinu Blade.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|