Alenkrajisnik
Member
Ne ide nal baš nešto ljudi,oplakah
jbg ja sam ovih dana bio sam,konto nešto umočiti a da ne bruji čaršija,onako diskretno i bez ikakvih problema da se moram glavom okrećat,al babo ručo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možel i za mene ako se kojim čudom nađem u Sarajevu.Moze kontakt u PP
Nikad cuoJel neko bio u bl kod Nine, Sindi ili Lily?
Moze kontakt u PP
Može brojIma jedna fina mlada cura na Stupu, ako ti odgovara lokacija. 22 godine ima čini mi se.
Pozdrav svima, novi sam ovdje i zanimaju me cure u BL i okolini. Bio bih zahvalan za neke brojeve ili cak ako znate gdje bih mogao naici na neku stoperku.ko ima gdje sad stop
Da ako ima kakva stoperka, bio bi zahvalanPozdrav svima, novi sam ovdje i zanimaju me cure u BL i okolini. Bio bih zahvalan za neke brojeve ili cak ako znate gdje bih mogao naici na neku stoperku.
Naravno predlozi su dobrodosli u pp. Nisam idiot necu dijeliti ako izricito tako kazete.Pozdrav svima, novi sam ovdje i zanimaju me cure u BL i okolini. Bio bih zahvalan za neke brojeve ili cak ako znate gdje bih mogao naici na neku stoperku.
zauzeo si sem prvog mjesta, i narednih petGdje ti ovdje vidis sarkazam ili crni humor?? Znas li ti uopce znacenje tih pojmova?
Nisi ti samo 'nekadfin488', ti si 'ponekadiglup488'.
Pravi brata,interesdzija dokazaniPoruka za Mostar, ako nemate sta od brojeva za ponudit, nemojte mi traziti brojeve, tratite mi vrijeme.
Da dobijes zahtjeva dnevno koliko ja, nebi se cudioPravi brata,interesdzija dokazani
Daj link te super pickeS malory ko je bio bio! Napravila je onlyfans ako nebude sad 500/600€ odma
Pocela se reklamirati na insta a budala ima placaju zivotom retardi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |