Irena
Well-known member
Znači konjina je pojačana verzija Konja ?Pardon, ovo je Konj, lik me umorio zesce

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači konjina je pojačana verzija Konja ?Pardon, ovo je Konj, lik me umorio zesce
jes ti ikad cuo za sarkazam, crni humor ili tako nest, ili bar procitaoHahah cuj uvlacim. Pa haj zamolio bih te, kad si tako fin i pametan, da mi objasnis sta to nisam skonto? Sta si zelio reci onom porukom?
Imam jaDa li netko ima neke kontakte u Mostaru? Molim u pp. Hvala
E taman mi je i ovo trebalo, sad i što sam se dvoumio više se ni ne dvoumim...otići fino u slo ili dalje pa ko čovjek potrošiti pare koje nemam i to je to hahahahaImam druga radi na kcus kaže buraz to je nemoguce koliko ima u zadnje vrijeme herpesa i raznoraznih pizdarija odnosno spolnih bolesti, tako da braco čuvajte se ne umacite svugdje
Nema drug i ja baš trazimPozz ima li za Sanski Most,za večeras,hitno
@ZaSaISve28 polako prijatelju, opusti se. Sve si pogrešno shvatio nažalost.Gdje ti ovdje vidis sarkazam ili crni humor?? Znas li ti uopce znacenje tih pojmova?
Nisi ti samo 'nekadfin488', ti si 'ponekadiglup488'.
Mislim da je ipak istina jedan dio onoga što je napisala u tom postu, da je "skromna"...@ZaSaISve28 polako prijatelju, opusti se. Sve si pogrešno shvatio nažalost.
Riječ je o sarkazmu djevojke sa nickom Irena, onaj post što je pisala da je sa Vlašića, da čuva ovce, da žica bonove i sve još što je napisala je satiričnog karaktera i sve je šala odnosno ništa od toga nije istina.
Ti si to nažalost ozbiljno shvatio i tada je krenilo sve nizbrdo pa su te pojedinci počeli zezati i prozivati.
Nemoj se bespotrebno raspravljati i nervirati.
Živ i zdrav ti nama bio !
Ima jedna fina mlada cura na Stupu, ako ti odgovara lokacija. 22 godine ima čini mi se.Može li neka preporuka sa Sarajevo, Lukavica...
Moze kontakt u PPIma jedna fina mlada cura na Stupu, ako ti odgovara lokacija. 22 godine ima čini mi se.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|