Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi brata,interesdzija dokazaniPoruka za Mostar, ako nemate sta od brojeva za ponudit, nemojte mi traziti brojeve, tratite mi vrijeme.
Da dobijes zahtjeva dnevno koliko ja, nebi se cudioPravi brata,interesdzija dokazani
Daj link te super pickeS malory ko je bio bio! Napravila je onlyfans ako nebude sad 500/600€ odma
Pocela se reklamirati na insta a budala ima placaju zivotom retardi
Prevara ba cim ti kaze x bon ili ta neka druga sranja. Samo ako moze kes na ruke ok. Ne moze, cao trazi dalje levate ….Pratim dugo ovaj forum i ima nekih konkretnih al dosta ljudi skreću s teme i tegobe ili daj broj ili nemoj pisat nije ovo biblioteka. Evo ja dao 30 km da Vi ne morate da znate da je prevara Pogledajte prilog 4039
Pratim dugo ovaj forum i ima nekih konkretnih al dosta ljudi skreću s teme i tegobe ili daj broj ili nemoj pisat nije ovo biblioteka. Evo ja dao 30 km da Vi ne morate da znate da je prevara Pogledajte prilog 4039
nikad niko nije jebao a da je platio unaprijed dopunom ili x-bonom. naguzi te lik za 30 marki dok si rekao keksPratim dugo ovaj forum i ima nekih konkretnih al dosta ljudi skreću s teme i tegobe ili daj broj ili nemoj pisat nije ovo biblioteka. Evo ja dao 30 km da Vi ne morate da znate da je prevara Pogledajte prilog 4039
Bolesni umovi su Ovi sto posalju x bon....nisu ove mudonje I kladionicari...oni su dosli do ideje kako uzeti lovu glupanima...Sve ove sto traze nesto unaprijed to su Mudonje 99 posto
To su Bolesni umovi
Jbg ljudi Lakovjerni pa posalju u 99% posto slucajeva je to prevaraBolesni umovi su Ovi sto posalju x bon....nisu ove mudonje I kladionicari...oni su dosli do ideje kako uzeti lovu glupanima...
100%, ne 99%Jbg ljudi Lakovjerni pa posalju u 99% posto slucajeva je to prevara
Covjek kad je izradjen jednom vise ne saljeJednom sam poslo x bon i izrađen vise nikad nespaljem
Tako jeCovjek kad je izradjen jednom vise ne salje
Mozda nisu sve lazne ali poslije prevare ni istini ne vjerujes
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|