Punta Križ Sex

Ja sam bio sinoc na punta krizi oko osam i ima svega , akcije koliko hoces na plazi a i i sumici . Super plaza za takve stvari
 
Bili smo draga i ja nekoliko puta u 6mj.Ima plaza svoja nepisana pravila,treba to dozivjeti i onda se da fino uzivati.Solera ima svakakvih,ali opcenito je to vrlo kulturno od strane parova.
 
Apsolutno da je.
Ali vi soleri(vecina) imate krivi nastup.
To grupno priblizavanje i drkanje je cesto demotivirajuce.Probajte drugaciji pristup-ljudski,dami dati kompliment,zapocet neki suvisli razgovor itd... nisu svi parovi tamo da bi zenu jebali njih petorica i slicno_Obicno su i takve zene blagi uzas.
 
E tad je prekasno.Treba citati igru i preduhitriti druge. ...prije same akcije treba pristupiti.Kultura,osmijeh i lijepa rijec sva vrata otvaraju.
 
Naprimjer:kad se dama i ja pocnemo maziti i dirkati vrlo bi nam se svidjelo da pristojan tip pita ;'dali bi vam bilo ok da vas promatram'....to je vec dobar pocetak.
Naravno da tu nema ljutnje i ako se kaze Ne.
 
Naprimjer:kad se dama i ja pocnemo maziti i dirkati vrlo bi nam se svidjelo da pristojan tip pita ;'dali bi vam bilo ok da vas promatram'....to je vec dobar pocetak.
Naravno da tu nema ljutnje i ako se kaze Ne.
Slazem se s vasim komentarom pristojnost i kultura uvijek dobro dodu , i vecina je ok s time ako pitas, a oaobno sam mnogo puta super prosao kad sam bil kulturan ili pital ili pokazal nekim znakovima dal im pase da ig gledam ili da im se pridruzim , a tako je i nama pasalo kad sam znal ic sa svojom dragom.
 
Ovdje je netko napisao nesto ruzno.Kao kurvetina se jebe sa njih par.Nisu to kurve,nego zene sto uz znanje i potporu svojih muzeva znaju uzivati.Kurve su cesto one sto klece pred raznim oltarima ,a muzevi misle da su svetice.
Uostalom kog vraga taj tip ide tamo ako ga to smeta!?
U pravu si u svemu sto si napisao
 
Prosle godine bila Marija Zadravec pornoglumica tamo, posevila se sa nekoliko njih i desetak njih joj poprskalo facu, a kolko sam vidio na Twitteru neki dan objavila Punta kriz, vidimo se za par dana… Bit ce akcije
 
Prije par tjedana sam isao poslovno u rovinj i nikako nisam mogao naci tu plazu. Znam da se moze uci kroz onaj kamp, a drugi put je onaj put kod neke konobe. Sve na sto sam naisao je neka raskrcena suma i tako e vrtio u krug. Kako najlakse doci a da te navigacija ne prevari?
 
Najjednostavnije: Rovinj pa do kampa Amarin,na kraju je kruzni tok i tu udes na makadam i ne skreci nigdje....potom ces proci jedan restoran,pa doci do jednog bara na plazi kojeg moras obici ako si sa autom,i onda dolazis do drugog beach bara i to je to.Put je sirok ali jako prasnjav.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh