ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sutra sam u ZG i odlučio sam nešto jebat.
Trebao bih preporuku jel koja od ovih valja. Prednost je ako koja nudi GFE.

Mala plava ti je ok ženska...ne znam da li radi komplet ali masaža sa happy endom je dobra.

99% sam siguran da su to ove dvije:

Ne jedna od te dvije s nekom novom

Htio bi otic kod ove cure, pa molim vas koji ste bili par rijeci.

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavokosa-25-oglas-4823793
1. vidio tvoj post
2. upisao u trazilicu link oglasa - nasao recenzije
3. nazvao i dogovorio dolazak
4. prostor dobar, ona simpaticna, dogovorili sve na licu mjesta
5. otisao s osmijehom kuci

sve u svemu jedno od najpozitivnijih odlazaka

za sve ostalo tu su recenzije koje su od prije napisane, meni je nakon njih sve bilo jasno 👍🏻

Kreni redom pa koja ti se prva javi, i dajte ekipa orestanite linkati cijeli PO. Postoji tražilica malo si daj truda...

Ako nemaš ništa pametno za napisati, preskoči.
Mogao si i ti isto tako preskočiti svoje pitanje, od vecine tih oglasa koje si stavio ima vec recenzija na forumu, procesljaj malo i naci ces info, ne ocekuj od forumasa da ce ti kao novom clanu trcati s odgovorom, osim ako ti se neki pimp ne javi u pp da on ima bas sta trazis, ali da prvo bon posaljes🤣🤣🤣

Sta je istina? Pa vise vremena mu je trebalo da polijepi oglase tu nego da u tipka recimo mala plava u trazilicu i gdje mu izbaci sve recenzije koje su o njoj napisane. Sad se on nasao pravit ko da je osvojio svijet i da se njemu gospodinu sve servira na gotovo, a zauzvrat nista. Ako se on koji zeli ici jebat nes, nemre potrudit oko toga da sam pronade recenziju, zasto bi se netko mucio oko pisanja njemu osobno recenziju? Da, mozes pitat na forum, ali pitaj onda pitanja na koja nije napisan odgovor

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh