ZAGREB - Recenzije masaža

Ljudi, dajte pišite recenzije!!
Pa kak ne kužite da već svima idete na onu stvar sa pitanjima i potpitanjima!!??
Non stop: "ima tko info", "molim preporuku", "dolazim u Zg..."
Pa koji je vama kurac više??
Ne znate se služiti forumom ili ste previše napaljeni?'
Fakat ne kužim više
 

Ručna: 300kn
Ne radi gola.
Ne može se dirat međunožje.

Kada sam bio radila je u prostoru u španskom. Prostor je uredan i čist. Pomalo je bolesna na čistoću što je i sama rekla, došla je gledati da li sam opra ruke nakon što sam se popišao. Radi samo ručnu masažu, pri tome se skine u topless i spusti gaćice da bi se mogla dirati guza. Masaža nije loše, ali niti dobro.
Cura je zgodna, ona je na slikama, lijepo oblikovano tijelo. Dosta kratko drka, već nakon par minuta kaže da nastaviš sam dok ti ona pruži tijelo da je možeš dirati, ali dakle ne međunožje, sve ostalo da.
Plava sa malim grudima? Psihički bolesnik, pola sata užasa danas u Španskom
 

Isprike ako mi je promaklo, nisam nasao recenziju na forumu.. ugl jel bio ko kod ove? Slike su top ali nerealne, pa me zanima imaju li ikakve veze sa stvarnoscu...?
 

Isprike ako mi je promaklo, nisam nasao recenziju na forumu.. ugl jel bio ko kod ove? Slike su top ali nerealne, pa me zanima imaju li ikakve veze sa stvarnoscu...?
Bio 60 eura masaža nisu njezine slike ali simpa je cura tko voli malo deblje sise su velike fakat jesu,masira super leđa,poslje drkica,da se dirati i jako se navlazi i uziva u tome,godine su stvarne.
 

Datum: 09.veljače 2024.

Masaža body to body

Hej... pozdrav... Radim masaže body to body u tvom prostoru. Malo sam deblja... slike su priložene ovdje. Javi mi se tu ili na mail.
Kategorija: Masaže i striptiz Erotske masaze (pruza zena)

jel tko bio sa ovom.
Izbjegavati to. Ili se netko ružno našalio s tom ženskom objavljivanjem ovakvog oglasa ili nije sva svoja čim daje osobne podatke u oglasu. U svakom slučaju, fejs profil joj je pun red flagova: https://web.facebook.com/ana.zuzul.54
 
a tebe to baš jebe u životu?....nemaš svojih problema?...pa boli te kurac sa kojeg ona maila nešto objavljuje,ako ne jebe nju ne jebe ni tebe
ni najmanje.. ali to su bitne informacije za one koji planiraju dogovarati susret s njom.. čovjek je pitao dal je tko bio s njom.. sad kad zna da je ženska đankerica i psihijatrijski slučaj, možda radije poželi nazvati neku drugu
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh