Samo dolazak kod vas ! Masaža erotska i završetak!
Radim samo masažu i završetak ! Brineta, 175 / 4. Očekujem poziv !
Zna tko šta o ovoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pise ti o njoj. Prošnjuškaj![]()
Radim samo masažu i završetak ! Brineta, 175 / 4. Očekujem poziv !www.oglasnik.hr
Zna tko šta o ovoj?
Pušenje sa vratom,??Ima li ko neke informacije šta je sa ovom Veronikom, radila u Trnskom??? Bila poznata po pušenju sa vratom![]()
To ti mogu objasniti oni koji su bili. Ja kad sam htio to isprobati počela korona pa i njezin nestanak sa scene.Pušenje sa vratom,??
Nije ta jw objavila oglas al se ne javljaTo ti mogu objasniti oni koji su bili. Ja kad sam htio to isprobati počela korona pa i njezin nestanak sa scene.
Nadam se da nije i ona rahmetli ko ona iz Travnog
Moze li se javit netko tko je bio kod ove dameTo ti mogu objasniti oni koji su bili. Ja kad sam htio to isprobati počela korona pa i njezin nestanak sa scene.
Ma ne javlja se ta vise. Ja sam ju zvao ali nistaMoze li se javit netko tko je bio kod ove dame
Da ti dam svoj vid toga, jako duboko, vratom/grlom baš te proguta i stisne.Mene i dalje zanima sta znaci pusenje vratom
E hvala. Ma nisam bio upoznat tim terminom hahaDa ti dam svoj vid toga, jako duboko, vratom/grlom baš te proguta i stisne.
Malo pjesnicke slobode kaj
Moze li se javit netko tko je bio kod ove daTo ti mogu objasniti oni koji su bili. Ja kad sam htio to isprobati počela korona pa i njezin nestanak sa scene.
I mene takođerMene i dalje zanima sta znaci pusenje vratom
Imas moju recenziju, malo potrazi jel toliko mrsko!![]()
Radim samo masažu i završetak ! Brineta, 175 / 4. Očekujem poziv !www.oglasnik.hr
Zna tko šta o ovoj?
Sad sam bio tamo. U životu se brže nisam okrenuo na vratima. Za uslugu ne znam, ali ovo što mi je otvorilo vrata je zastrašujuće...lokacija Stenjevec![]()
Masaža i njega
Vatrena crevno kosa radi njegu tijela i masažu, te masažu prostate, masaža vrućim uljem, body to body Diskretan i…www.oglasnik.hr
Maserka 30-tih godina, simpatična, nasmijana, lijepih punih usana, lijepe grudi 4, manje guze...premala guza u odnosu na gornji dio tijela.
Moguće tuširanje prije masaže. Masaža je na stolu i mogu reći da je masaža vrlo dobra, masira u toplesu i smije se dirati. Tijekom masaže se igra guzom i jajima te može masaža prostate. Najbolji dio je kada ga ljubi usnama i klizi jezikom i usnama po njemu sve do kraja.
Sve u svemu dobra masaža sa još boljim završetkom koji je kombinacija svega (drkica, oral + prostata).
Za nešto više nisam pitao i čini mi se da se prema svakome postavi drugačije ovisno koliko ste joj legli.
Uglavnom vrlo uzbuđujuća masaža.
cijena od 30-40 ovisno o trajanju.
Ako netko ima slična ili drugačija iskustva, neka podjeli.
Sad sam bio tamo. U životu se brže nisam okrenuo na vratima. Za uslugu ne znam, ali ovo što mi je otvorilo vrata je zastrašujuće...
Pozdrav ekipa,Azijatkinja
+385915968730
0915968730
Bio kod azijatkinje. Nekada u Subicevoj a sada je u Krapinskoj. Dogovor lagan i jednostavan. Ona simpaticna cijelo vrijeme. Cijena za masazu i rucno 30 glodavaca sta je sasvim korektno s obzirom na danasnje prenapuhane cijene. Ja joj ostavio 40. Masira u najlonkama sa gacicama. Mozes dirati svuda osim medju nogama. Sise ogromne visece. Masirala me dosta dugo i polako svuda i po jajima. Trazio zavrsetak sisama i pristala bez problema. Sasvim korektno tko zeli probati azijatkinju.
Bio sam kod jos jedne na masazi Horvacanska-Selska ali nema trenutno oglas i ne znam broj pa kada stavi oglas stavim recenziju
Maserku iz recenzije kolege znam vise od 10 godina,i na toj lokaciji u Stenjevcu radi pon,sri pet 18-22h,tamo ima vise cura pa je vjer otvorila neka druga maserkaSad sam bio tamo. U životu se brže nisam okrenuo na vratima. Za uslugu ne znam, ali ovo što mi je otvorilo vrata je zastrašujuće...
Može biti jer ovo nije konceptualno spojivo s ikakvim pojmom ugode...Maserku iz recenzije kolege znam vise od 10 godina,i na toj lokaciji u Stenjevcu radi pon,sri pet 18-22h,tamo ima vise cura pa je vjer otvorila neka druga maserka![]()
Kak je ime te maserke, da se nebi narucio kod krive i bzvze gubio vrijeme ?Maserku iz recenzije kolege znam vise od 10 godina,i na toj lokaciji u Stenjevcu radi pon,sri pet 18-22h,tamo ima vise cura pa je vjer otvorila neka druga maserka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|