Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora znaciti, naravno kako ko sto moze podnijeti, al sto ako debela radi oral da ti mozak pukne...Hvala za info... Zvao sam par puta uvijek se ona javila po opisu, ima jako umiljat glas al ako je tako debela... Volim bbw al izgleda ovo je previše baš...
A da, budem možda otišao pa ću vidjeti... Možda baš dobro veliš...Ne mora znaciti, naravno kako ko sto moze podnijeti, al sto ako debela radi oral da ti mozak pukne...
Malo too much, ali ko voli bbw... Nije ružna, samo je previše ima.Daj mi reci ta plavuša šta veliš da je bila isto tamo jer stvarno jako debela ili... Otišao bi kod nje gledao sam oglas pa ako možeš napisati jer stvarno debela debela ili je podnošljivo. Hvala
A sisa kakva je... Jesi vidio... Otprilike kaj misliš koliko ima kilaDa
Malo too much, ali ko voli bbw... Nije ružna, samo je previše ima.
550 kg ima pa neces je vagat na stocnoj vagi jbt koji ti jeA sisa kakva je... Jesi vidio... Otprilike kaj misliš koliko ima kila
Pa neću brate al da si dočaram koliko je debela... Ako me razumiješ...550 kg ima pa neces je vagat na stocnoj vagi jbt koji ti je
Odi k njoj i ako ti se ne svidi se okrenes natrag.Ne vidim problem.Pa neću brate al da si dočaram koliko je debela... Ako me razumiješ...
Malo više detalja pliz...Kako je sve išlo? Kako izgledaju? Di ste oprašivali?Pozz dečki..
Uglavnom probao sam par zena sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Thai salon na Bundeku tj. Kod Kauflanda 52€/ 90min + 50-80€ Za sex
Probajte !!!
PozdravPozz dečki..
Uglavnom probao sam par zena sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Probajte !!!
Kako do njih dal' link oglasaPozz dečki..
Probajte !!!
Kako do njih dal' link oglasa
Evo nasao samSanook Thai therapy - Tajlandska masaža · Ul. Julija Knifera 3, 10000, Zagreb
âââââ · Masažni terapeutwww.google.com
Moraš na eng pricat s njimaZanimljiva informacija.
Jesu naučile hrvatski???
U Dubaiu bi morao dodati jos jednu nulu.110-130€ za full tretman, kaj vam je pa nije ovo Dubai
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|