Pozdrav svima. Jel netko zna sta o ovoj gospođi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima. Jel netko zna sta o ovoj gospođi.
Skupa je u 12mj bio tražila 300 za masažu s oralnim...sada 70€ uglavnom starija je cca 55 god...ima veće sisePozdrav svima. Jel netko zna sta o ovoj gospođi.
nema nikakvog happy enda? jesi pitao ili probao kajJako umiljata,zgodna mlada,300 masaza,400 body.Masaza ne previse dobra,ali je kulturna,odradi neke stvari koje te pale. Sve u svemu tko voli samo masazu nije lose,a istu radi u toplesu,cice 3
Imam fetiš na starije koke.Skupa je u 12mj bio tražila 300 za masažu s oralnim...sada 70€ uglavnom starija je cca 55 god...ima veće sise
Mislim da ide sve!!!Imam fetiš na starije koke.
Što je sve u igri, samo masaža ,oral ...?
Ima ručni završetaknema nikakvog happy enda? jesi pitao ili probao kaj
Da se malo dirat, ja sam i nju jednom malo masirao...malo se može i lizati ali nista previse...Čuo sam dobre stvari o ovoj koki za masaže: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lijepa-zena-oglas-4800952
Koliko se dopušta ljubit i dirat ili je sve vrlo "prste k sebi dok te ne dovršim"?
Da, ženska ima 4 banke cca, tijelo super , vitka drži se ko cura. Faca isto ok, lijepo je sve to.Da se malo dirat, ja sam i nju jednom malo masirao...malo se može i lizati ali nista previse...
Simpa je ali ništa više od toga, bio dva/tri puta...
Pitao sam jučer, 70 eura, nešto više veli ne, sve piše u oglasuDa, ženska ima 4 banke cca, tijelo super , vitka drži se ko cura. Faca isto ok, lijepo je sve to.
Masaža super, pravi body to body, klizi po tebi, trudi se. Završetak ručni . Može se dirati i masirati po p......
Kad pitaš za nešto više, kaže možda kad se bolje upoznamo, tako da vjerujem da za malo više para nakon par puta može i keks. A samo masaža za 500 kn - ne isplati se. Ne znam koliko je sad u EUR , vjerojatno 70 .
CijenaDa se malo dirat, ja sam i nju jednom malo masirao...malo se može i lizati ali nista previse...
Simpa je ali ništa više od toga, bio dva/tri puta...
bilo 400 kn, pa 500 kn...evo sada gore vidim da je 70 eur...je da je ok cura, ali previše samo za happy endCijena
Platiš kao da si imao odnos, a ona te malo tracka s baby uljem, prisloni sise na tebe kao b2b(a svi znamo da je b2b klizanjem tijelo o tijelo) i veli to je njen način. Malo ti da sise da diraš i guzu, mačkicu više ne, nego da, tako da nemoj baš na b2b koji ti je sada oko 70.Dragi forumaši,
trebam vašu pomoć s preporukom. Maserka s 50+godina za masažu s HE i po mogućnosti oralnim. I da je neka normalna, da ne požuruje i slično.
Čitao sam prethodne recenzije ali nisam baš uhvatio da se spominjala neka takva a da su iskustva pozitivna.
Stoga molim vas koji ste upoznati sa scenom da mi preporučite. Ne bi baš da mi prvo iskustvo bude negativno
Unaprijed se zahvaljujem na konkretnim odgovorima.
točno od riječi do riječi. Prešla odavno na masaže, rekoh joj a prije je sex bio odličan.... Kaže ona, opa mi se onda odavno znamo, pa ne mogu te se sjetiti.... opisao joj stan gdje je bila, točno nasuprot lifta itd itd... kaže, sve ok ali sex više ne radim.Platiš kao da si imao odnos, a ona te malo tracka s baby uljem, prisloni sise na tebe kao b2b(a svi znamo da je b2b klizanjem tijelo o tijelo) i veli to je njen način. Malo ti da sise da diraš i guzu, mačkicu više ne, nego da, tako da nemoj baš na b2b koji ti je sada oko 70.
O kojoj to ženi pričamo?Platiš kao da si imao odnos, a ona te malo tracka s baby uljem, prisloni sise na tebe kao b2b(a svi znamo da je b2b klizanjem tijelo o tijelo) i veli to je njen način. Malo ti da sise da diraš i guzu, mačkicu više ne, nego da, tako da nemoj baš na b2b koji ti je sada oko 70.
Pisao sam općenito o tim b2b masažama, kako završavaju.O kojoj to ženi pričamo?
Zanima me samo masaza i oral
Nemoj biti u zabludi i bacati lovu ,neces dobiti nista vise od toga sto si dobio prvi put ni nakon stotog puta. To su price za naivce ,ja sam joj bio stalni tamo jos od 2012. dok je radila u Domjanicevoj ,pa na Selskoj kod Zagorske ,zatim u Horvacanskoj kod Savskog mosta. Tada se svakako isplatilo ici k njoj ,bila je sigurno među 5 najboljih cura po izgledu i usluzi dugo dugo vremena ,Anja. Odkad je pocela samo sa masazama obrisao sam njene brojeve.Da, ženska ima 4 banke cca, tijelo super , vitka drži se ko cura. Faca isto ok, lijepo je sve to.
Masaža super, pravi body to body, klizi po tebi, trudi se. Završetak ručni . Može se dirati i masirati po p......
Kad pitaš za nešto više, kaže možda kad se bolje upoznamo, tako da vjerujem da za malo više para nakon par puta može i keks. A samo masaža za 500 kn - ne isplati se. Ne znam koliko je sad u EUR , vjerojatno 70 .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|