ZAGREB - Recenzije masaža

Ja sam bio kod jedne plave,dlakava pica, nema diranja ali nije ni fizički bas nešto dok je frend ulovio ovu drugu crnu koja je fizički super.
Masaža tako tako,ručni bezveze
 
Ja sam bio kod jedne plave,dlakava pica, nema diranja ali nije ni fizički bas nešto dok je frend ulovio ovu drugu crnu koja je fizički super.
Masaža tako tako,ručni bezveze
Jel bila visoka cura i relativno cijela malo jače građe, ne debela no onako nije srnasta kao Sindi npr.
Jel se možda zvala Talia ili jedna od ostale dvije?
 
Maserka 26 ili ti na Ana jordanovac, slike njene.
Dogovor lak, obicno radi sa jos jednom.
Meni se prenemaze i ubrzava da te se rjesi, kad uhvatis za sisu aj nemoj grubo nemoj dirat itd
U sexu sporije nemoj do kraja aj boli me i sl.
Bar meni.
Ne idem, al nije losa sisa to jedino.

Ovaj prvi link ne znam.
A koliko para traži?
 
350 jezeraća masaža. Nisam tražio oralac. Pitao za komplet,rekla da ne radi i samo uzeo masažu-
Da, po recenzijama navodno kad dodes vise puta i svidis joj se dobis dodatne usluge za vise para. Bio jednom prije godinu dana cca, nemam nikakvih zamjerki, a dosta sam izbirljiv pogotovo kod masazi za 300 kn gdje nema oralca, posteno nekako od nje kad je vec digla da nije digla na 400🤣. Nisam isao vise pa ne mogu potvrditi jer daje svima nakon nekoliko puta jer mi se neda truditi oko neke kojoj cu svejedno na kraju platiti, to mi je nekako preveliki udarac za ego. Ali tko zeli, ima moju preporuku da ce biti zadovoljan.
 
  • Like
reagiranja: one
Znaci masirala te gola? Ak velis da nije obrijana? Jel ju smijes dirati?
Doplatio sam samo topless, tako da nisam vidio situaciju dolje. Ali na moje pitanje o brijanju rekla mi je da se ne brije i da ima frajera koji otkidaju na to. Iskreno nije me smetalo jer me tako dobro odradila rucno da nisam izdrzao ni placenih pola sata. Da, smijes ju dirati, iznimno normalna zenska..
 
Davnih dana je bila jedna zgodna plava curka u Prečkom, mislim Štefanićeva ulica. Dočeka te u halterima. Masažica odlična. I još počasti pljugicom. Šteta kaj nisam sačuval broj i pratil kaj je s njom.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh