ZAGREB - Recenzije masaža

Ekipa bio bih zahvalan ako je podsjetio ovu mladu damu da potvrdi jel to stvarno ovo sa slika, hvala
 
Zna li netko postoji li u Zgu trenutno neka djevojka do 30 g koja nudi body to body? Ne nalazim ovdje ništa, a na PO svi takvi oglasi istekli
 
Evo vam recenzije friško ispod kurca. Lokacija: Horvaćanska. Salon. Tri cure rade. Kolega kidamicpa je već opisao doživljaj pa ću se ja nadovezati na njega. Ne znam jesmo li bili kod iste cure. Ruskinja, Karolina, odlično govori hrvatski. Preko telefona nudi klasik i b2b (300/400). Kad dođeš u prostor (bile su točne vremenski za dogovor, što cijenim, kašnjenje svega 5 min), ponudi oral za 600 (s kondomom) i seks za 800. Ispričala mi se cura, rekla je da trenutno ne radi seks jer ima mengu. Ali mi je isto napomenula da je mogu dirati apsolutno gdje god hoću. Ugodna, ljubazna, zgodna. Malo prevelike usne za moj gušt, male sise, jedva dvojka, ali prirodne i čvrsta, vrlo dobra guza. Pička izgleda lijepo i malo - bilo mi je baš žao što ne radi seks. Uzeo sam preskupi oral samo zbog toga što je cura stvarno vrlo simpatična i draga.

Akcija je okej, ništa posebno, solidno mi je izmasirala noge, guzicu, leđa nešto manje. B2B je prekratak i nije mu nešto super vična, a i malo ga je nezgodno raditi na vrlo malom plastičnom masažnom stolu (nemaju krevete ni strunjače). Imaju samo kauč, koji u određenim situacijama može poslužiti, pretpostavljam. Malo me mazila sisama po leđima pa je tražila da se okrenem. Po okretanju me namazala uljem i sisama mi prelazila preko kurca i preko mojih prsa pa mi je polako počela drkati. Kad mi se digao, stavila mi je kondom i krenula pušiti. Pušenje radi u 69 pozi i možeš je dirati kako ti paše. Onda se prebacila meni između nogu, još malo pušila pa me pitala hoću li brzo. Rekoh hoću, ali ne brzo, pogotovo s kondomom. Onda mi ga je skinula i počela drkati s obje ruke, dosta kvalitetno. Malo mi je bilo žao cure pa sam joj pomogao tako što sam je primio za dupe, zatvorio oči i zamišljao da me jebe u cowgirl pozi. Sve skupa je trajalo nekih 25 minuta. Sve korektno ništa baš dobro. Bez seksa se ne bih vraćao. A i ako je 800 za pola, preskupa je. Plus je što je cura zbilja mlada i lijepa. Osim toga, za probati i ne ponoviti.

Izgled 8.5/10
Ponašanje 9.5/10
Usluga 6/10
Može br moba?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh