ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U tim zemljama je prostitucija legalna, a samim tim I ponuda je puno veca jer imaju I druge opcije osim EGE-a i zato su cijene manje. Kod nas je to ilegalno, a place su takve kakve jesu I svatko tko nema mjesecni prihod od barem 1350 eu ne treba ni razmisljati o ovom. Nadalje Plavi oglasnik treba prekriziti I zaboraviti na njega.
Nekada je PO bio dobar ,a sada sama ološ i prevare...a usluga zaku....

Pozz,dolazim za zg sutra na put neki pa ke zanima preporuka za neku curu ili maserku sa kojom se metreba dogovarat par dana prije i da je provjerena,pa al znate nesto pisite

Ne razumijem zasto ljudi ovdije toliko placaju.Od Zagreba do Austrije ili Madzarske,nema puno kilometara.Ima u mjestima poslije granice,ne treba ici do Budimpeste ili Graza ili Beca.Ukucajte u internet.Normalno da te kurve dolaze u HR,gdje za sat,traze 200...300€ i vise.A mi "ko ovce"-nazalost!!!!!!!
Imas u Leibnitzu cijene skoro iste. Sat i pol od zg vinjete cestarine itd. U madjarskoj imas u vecim gradovima sgo je 2+ sati voznje pa ti vidi

Borci može pomoć oko onih Kineskinja što rade b2b. Koja je bolja? Već sam se izgubio u ovome svemu.
Bio kod Kataline s edga i onako. Cura se trudi ali nestalo joj lubrikanta, jebi ga.
Suha ona, ja nervozan još i kondom i moglo je i bolje. Dosta se udebljala nego na slikama i stalno nešto briše. Ok. Ali ne vrijedi te pare.

ima iko ista lokalno povoljnije ili ako znate gdje nac neku pokupit
Ti si 1000. Koji pita. Nema frende vise oglasavanja one dobre imaju stalne da si popune budzet ovo sto je na oglasu raspale budale. To pisem za domace i to ti je to. A fenomen je sto imas pun q debila kad dobiju broj drkaju ispituju stenju u telefon misle da je to hot line a ne zele otici.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh