ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumijem zasto ljudi ovdije toliko placaju.Od Zagreba do Austrije ili Madzarske,nema puno kilometara.Ima u mjestima poslije granice,ne treba ici do Budimpeste ili Graza ili Beca.Ukucajte u internet.Normalno da te kurve dolaze u HR,gdje za sat,traze 200...300€ i vise.A mi "ko ovce"-nazalost!!!!!!!
300€ dati fufi za nikakvu uslugu trebaš biti lud

Ne razumijem zasto ljudi ovdije toliko placaju.Od Zagreba do Austrije ili Madzarske,nema puno kilometara.Ima u mjestima poslije granice,ne treba ici do Budimpeste ili Graza ili Beca.Ukucajte u internet.Normalno da te kurve dolaze u HR,gdje za sat,traze 200...300€ i vise.A mi "ko ovce"-nazalost!!!!!!!
U tim zemljama je prostitucija legalna, a samim tim I ponuda je puno veca jer imaju I druge opcije osim EGE-a i zato su cijene manje. Kod nas je to ilegalno, a place su takve kakve jesu I svatko tko nema mjesecni prihod od barem 1350 eu ne treba ni razmisljati o ovom. Nadalje Plavi oglasnik treba prekriziti I zaboraviti na njega.

U tim zemljama je prostitucija legalna, a samim tim I ponuda je puno veca jer imaju I druge opcije osim EGE-a i zato su cijene manje. Kod nas je to ilegalno, a place su takve kakve jesu I svatko tko nema mjesecni prihod od barem 1350 eu ne treba ni razmisljati o ovom. Nadalje Plavi oglasnik treba prekriziti I zaboraviti na njega.
Nekada je PO bio dobar ,a sada sama ološ i prevare...a usluga zaku....

Pozz,dolazim za zg sutra na put neki pa ke zanima preporuka za neku curu ili maserku sa kojom se metreba dogovarat par dana prije i da je provjerena,pa al znate nesto pisite

Imas u Leibnitzu cijene skoro iste. Sat i pol od zg vinjete cestarine itd. U madjarskoj imas u vecim gradovima sgo je 2+ sati voznje pa ti vidi

Borci može pomoć oko onih Kineskinja što rade b2b. Koja je bolja? Već sam se izgubio u ovome svemu.
Bio kod Kataline s edga i onako. Cura se trudi ali nestalo joj lubrikanta, jebi ga.
Suha ona, ja nervozan još i kondom i moglo je i bolje. Dosta se udebljala nego na slikama i stalno nešto briše. Ok. Ali ne vrijedi te pare.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh