crnisponzor
Active member
A koliko ima godina otprilike i dal je barem zgodna, dobra figura?I sigurno nema 23g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko ima godina otprilike i dal je barem zgodna, dobra figura?I sigurno nema 23g
Nije nitko bio. A i neće jer je prevara, i ne mogu shvatiti da još ima budala koji pitaju za ovakve oglase da li je tko bio.Jel bio tko?
![]()
🇭🇷Ana🔥 (25god) 🔥Domaca cura
Nudim erotske usluge masaža kod mene u Zagrebu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Više se ne javljaDali ti se javila? Ili su bonovi
U oglasu piše druženje sa vitkom curom a na slikama deblja cura wtfhttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/seksi-plavusa-/oglas.php?id=227623&cid=4 jel itko posjetio ovaj oglas?
Nisi nikada cuo za "carobno ogledalo"?U oglasu piše druženje sa vitkom curom a na slikama deblja cura wtf
To je Matea,napiši u tražilici ili trudnicaU oglasu piše druženje sa vitkom curom a na slikama deblja cura wtf
Nije to MateaTo je Matea,napiši u tražilici ili trudnica
1000% je ona!Nije to Matea
Ma nije jer ona sad živi u Koprivnici!1000% je ona!
Ma je, ona jeMa nije jer ona sad živi u Koprivnici!
Ma ako i je bolje izbjegavat.Ma je, ona je
Ako je to ona na koju mislim mogla bi imati 23 godineA koliko ima godina otprilike i dal je barem zgodna, dobra figura?
Ako je to Matea kako neki kažu ona je starija od 23 prije bi rekao da ima 30+ godinaAko je to ona na koju mislim mogla bi imati 23 godine
Prostor je katastrofa, cura je zgodna, Simpa u dogovoru, mlada je ali s njom nije sve u redu. Nisam ostao zbog prostora, uz sve ostalo kupaona i Wc izgledaju kao da se ne koriste dugo vremena. A mislim da zbog niske cijene druženja cijelo vrijeme čekaju na red više njih u autima po kvartu. Može ti se dogoditi da dojdeš, da se na čekaš ili ne dočekaš...Ako je to ona na koju mislim mogla bi imati 23 godine
Meni izgleda dobro. Koliko traži?Prostor je katastrofa, cura je zgodna, Simpa u dogovoru, mlada je ali s njom nije sve u redu. Nisam ostao zbog prostora, uz sve ostalo kupaona i Wc izgledaju kao da se ne koriste dugo vremena. A mislim da zbog niske cijene druženja cijelo vrijeme čekaju na red više njih u autima po kvartu. Može ti se dogoditi da dojdeš, da se na čekaš ili ne dočekaš...
Ma to ti ona plava matea sta se sa ciganima kara ima djece da ni sama nezna kolikohttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/seksi-plavusa-/oglas.php?id=227623&cid=4 jel itko posjetio ovaj oglas?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|