ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
66e978a723475861e191112dc378095e74bb753d1-GalleryFullscreen.jpg

Dali ima ko kakav info o njoj? Volio bi otići kod nje ali više ne daje nove oglase pa me zanima dali je odustala ili ima novi broj koji ja nemam?

mislim da joj oglas ide pod imenom Laura..bio sam kod nje prije cca 2 godine, rijetko ovdje pišem recenzije jer jednako rijetko imam što lijepo za reći o organizmima koji se kriju iza PO oglasa. Laura je, po meni, iznimka, super cura, naravno ne savršenog izgleda, ali za seks odličnog tijela, s kojom imaš dojam, barem na kratko, da se ne jebe za lovu nego zato što to voli i što si joj se (možda) svidio. godine tada cca 25-27, plava, baš ono girl next door s kojom bih se bez problema zaključao u stanu cijeli vikend i...ako čita, drži se Laura :)

mislim da joj oglas ide pod imenom Laura..bio sam kod nje prije cca 2 godine, rijetko ovdje pišem recenzije jer jednako rijetko imam što lijepo za reći o organizmima koji se kriju iza PO oglasa. Laura je, po meni, iznimka, super cura, naravno ne savršenog izgleda, ali za seks odličnog tijela, s kojom imaš dojam, barem na kratko, da se ne jebe za lovu nego zato što to voli i što si joj se (možda) svidio. godine tada cca 25-27, plava, baš ono girl next door s kojom bih se bez problema zaključao u stanu cijeli vikend i...ako čita, drži se Laura :)
Pričaš o ovoj koju sam ja spomenuo ili neku drugu?

Bok Ekipa,

za koji dan dolazim u ZG.
Ako je netko voljan da mi napiše tri najbolje domaće pice sa oglasnika za karanje. Može i u dm sa kontaktom.
Hvala unaprijed

• Like
reagiranja: KFP

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh