to znači da je OK? koliko traži?po slikama da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to znači da je OK? koliko traži?po slikama da
Dobra je. Još radi s stalnima. Ima drugi broj preko kojeg se dogovara. Malo je po meni preskup. Masaža 80, a komplet 120.Kakva je bila ako se zna šta
Neće ti odgovoriti ako joj nisi memoriranMože novi br u inbox molim te?
Ne mogu ti poslati. Ograničen ti je profilMože novi br u inbox molim te?
Dali ti se javila? Ili su bonoviNešto sam tipkao sa njom na
Wappu,na poziv se nije javila iako smo se preko poruka dogovorili da ću ju kratko nazvati,tako da ne znam....možda je ok,a možda i kao većina ostalih oglasa,neka prevara.
Tocno tako sama je izabrala taj posaoDa.
Ona je žena/majka/kraljica godine jer se kurva a imala je moždanim...
O jao....
Kurva je.
Gotovo.
Sama je izabrala da se kurva.
Kakvo sažalijevanje ljudi moji...
To je ona mala narkomanka iz spanskog. Jeftina je ali bolje zaobići...BIO TKO?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
I sigurno nema 23gTo je ona mala narkomanka iz spanskog. Jeftina je ali bolje zaobići...
Lp
A koliko ima godina otprilike i dal je barem zgodna, dobra figura?I sigurno nema 23g
Nije nitko bio. A i neće jer je prevara, i ne mogu shvatiti da još ima budala koji pitaju za ovakve oglase da li je tko bio.Jel bio tko?
![]()
🇭🇷Ana🔥 (25god) 🔥Domaca cura
Nudim erotske usluge masaža kod mene u Zagrebu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Više se ne javljaDali ti se javila? Ili su bonovi
U oglasu piše druženje sa vitkom curom a na slikama deblja cura wtfhttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/seksi-plavusa-/oglas.php?id=227623&cid=4 jel itko posjetio ovaj oglas?
Nisi nikada cuo za "carobno ogledalo"?U oglasu piše druženje sa vitkom curom a na slikama deblja cura wtf
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|