Ona ima menađera za takve stvari, s njim sve dogovarašJel proslo kad kome to ne znam bas da tako direktno radi al cuo sam dosta prica o njoj da radi samo da trebas znat kako doc do nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ima menađera za takve stvari, s njim sve dogovarašJel proslo kad kome to ne znam bas da tako direktno radi al cuo sam dosta prica o njoj da radi samo da trebas znat kako doc do nje
Otprilike prije dvije godine tarifa je bila 4000€ za noćOna ima menađera za takve stvari, s njim sve dogovaraš
4000 €.....!!!!!! Pa to da platis,moras biti lud i imati potvrdu iz Vrapca.Otprilike prije dvije godine tarifa je bila 4000€ za noć
Vjeruj ima ih koji plaćaju4000 €.....!!!!!! Pa to da platis,moras biti lud i imati potvrdu iz Vrapca.
Naravno da ima,to znam iz prve ruke.Bavim se poslom gdje dolazim u doticaj,nazovimo ih "zvijezdama u usponu".Neke traze cifre,za koje bi i neki Seik iz Arabije,razmisljao.Ali SVAKA ROBA IMA KUPCA!!!A sta mislite da ona ide za 400 eur?haha
Normalno da te zenske sa estrade traze po 2-3-4-5000
I naravno da ima ljudi koje ne diraju te cifre jer ih zarade bez truda
U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .A sta mislite da ona ide za 400 eur?haha
Normalno da te zenske sa estrade traze po 2-3-4-5000
I naravno da ima ljudi koje ne diraju te cifre jer ih zarade bez truda
Kako se u 90% slucajeva postaje "zvijezda",modna,muzicka (ta je narocito interesantna)...itd...Put do uspijeha vodi preko sexa,ali je problem doci do onog,pravog,koji moze pomoci,a hebali bi svi u toj bransi.Znaci,daje svima i neke uspiju,ali vecina ne.Ja osobno da imam neznam koliko para nebi dal nekoj par tisuca za sex, jer svaku od njih su prije trpali neki lokalni seljaci za đabe, dok se nije probila i sad misli da ima zlatnu picu...a kroz nju proslo vec xxx kita
Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .
Pa to je ocito sto kazes da su takve. Polupoznate starletice ne vrijede toliko, ali Nives je poznata sta je je, a ako netko zeli povaliti neku poznatu onda ce za to I izdvojiti te novce. Mada mislim da nije dovoljno imati samo te novce nego i trebas biti netko i nesto da bi imao pristup takvima.Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...![]()
Ja osobno da imam neznam koliko para nebi dal nekoj par tisuca za sex, jer svaku od njih su prije trpali neki lokalni seljaci za đabe, dok se nije probila i sad misli da ima zlatnu picu...a kroz nju proslo vec xxx kita
Šta se čudite Lidija Bačić traži 12000€ za noć
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|