ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta mislite da ona ide za 400 eur?haha
Normalno da te zenske sa estrade traze po 2-3-4-5000
I naravno da ima ljudi koje ne diraju te cifre jer ih zarade bez truda

Naravno da ima,to znam iz prve ruke.Bavim se poslom gdje dolazim u doticaj,nazovimo ih "zvijezdama u usponu".Neke traze cifre,za koje bi i neki Seik iz Arabije,razmisljao.Ali SVAKA ROBA IMA KUPCA!!!

Ja osobno da imam neznam koliko para nebi dal nekoj par tisuca za sex, jer svaku od njih su prije trpali neki lokalni seljaci za đabe, dok se nije probila i sad misli da ima zlatnu picu...a kroz nju proslo vec xxx kita

U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .

Ja osobno da imam neznam koliko para nebi dal nekoj par tisuca za sex, jer svaku od njih su prije trpali neki lokalni seljaci za đabe, dok se nije probila i sad misli da ima zlatnu picu...a kroz nju proslo vec xxx kita
Kako se u 90% slucajeva postaje "zvijezda",modna,muzicka (ta je narocito interesantna)...itd...Put do uspijeha vodi preko sexa,ali je problem doci do onog,pravog,koji moze pomoci,a hebali bi svi u toj bransi.Znaci,daje svima i neke uspiju,ali vecina ne.

Toni Kukoc je prije 15 godina platio jednoj starleti 500 eu za seks, to bi danas bilo oko 1000 eu .Takodjer mislim da bi se I kod Nives moglo proci jeftinije za kraci aranzman 😊😊😁😄

U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .
Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...😱😱😱😱😱

Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...😱😱😱😱😱
Pa to je ocito sto kazes da su takve. Polupoznate starletice ne vrijede toliko, ali Nives je poznata sta je je, a ako netko zeli povaliti neku poznatu onda ce za to I izdvojiti te novce. Mada mislim da nije dovoljno imati samo te novce nego i trebas biti netko i nesto da bi imao pristup takvima.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh