Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kruh te jeboljudi jel moze broj / link od ovih par domacih cura kaj ih je covjek pohvalio...
"Maja Selska, Ana Rudeš i Laura Ukrainka"
Znam ja neke al broj nećeš dobit evo pa me sad zakolju na živoMoze li preporuka neke srpkinje jer sto citam ovde po forumu navodno se one najbolje ebu
Ipak im je parola bila "bit ce mesa klat cemo hrvate" pa mi je razumljivoZnam ja neke al broj nećeš dobit evo pa me sad zakolju na živo
Sve je tebi razumljivo što je budaletini razumljivoIpak im je parola bila "bit ce mesa klat cemo hrvate" pa mi je razumljivo
Dobro si reka,ovi pametni ne mogu razumit humor od budaletina jbgSve je tebi razumljivo što je budaletini razumljivo
ok thx!Pa kruh te jebostavio sam 2 posta prije tvog istekli oglas za Laru ukrainku, tamo je i broj, nazovi i podijeli s nama da li je aktivna ili ako nema Laure da li ima neku drugu Ukrainkicu..neda mi se trenutno zajebavat zenu sa praznim pitanjima jer nisam u ZG jos neko vrijeme..
A s druge strane gledano bolje i da je Srpkinja nego neka koja se smuca okoloDobro si reka,ovi pametni ne mogu razumit humor od budaletina jbg
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|