starlord87
Member
jel ima koja bbw trenutno u zg da je ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene bi zanimalojel ima koja bbw trenutno u zg da je ok?
Krisa nije narkomanka nije na igli ako i posmrce malo jbg kojacto ne radiPokrij se ušima i prospi pepelom. A, kada si bio sa Krisom, onda ti nije smetalo što je narkomanka. Plus shemale pederi narkomani na koje ideš.
nisam htio govoriti ali išao je i kod ove curke po kojoj pljuje....a mene u privatnim porukama ispituje o njoj....neznam zašto si ljudi daju za pravo osuđivati i iznositi poluistine...ne čini ono što nebi volio da se tebi čini...samo neki to nikada ne nauče....otišao je ovaj svijet u tri pičke materinePokrij se ušima i prospi pepelom. A, kada si bio sa Krisom, onda ti nije smetalo što je narkomanka. Plus shemale pederi narkomani na koje ideš.
Smrade shemaleovski ne zanima nas kako tebe jebu u šupak. Kloni se sirotinjo normalih cura i laganja o njima. Ako čujem da ideš kod neke koju ja posjećujem osobno ću ti kosti polomit.Krisa nije narkomanka nije na igli ako i posmrce malo jbg kojacto ne radi
A kod shemale idem samo dobrih i provjerenih ne jebem ove sta guraju carape u grudnjak nego kod vrhunskih
Daj odjebi glupane idem kod svihSmrade shemaleovski ne zanima nas kako tebe jebu u šupak. Kloni se sirotinjo normalih cura i laganja o njima. Ako čujem da ideš kod neke koju ja posjećujem osobno ću ti kosti polomit.
Nisi dovršio rečenicu: kod svih pedera.Daj odjebi glupane idem kod svih
Rano si se sjetio i tijel zna tko iz prve ruke jel postoji nacin za doc do Nives Celzijus cifra nije bitna
Javi joj se na instagram i ponudio joj cifru i to je to.jel zna tko iz prve ruke jel postoji nacin za doc do Nives Celzijus cifra nije bitna
Kak bi reko Dino bolan ti si najobičnija pederčinaNisi dovršio rečenicu: kod svih pedera.
Svaki shemale je defaultno pederčina, samo umobolna ekipa koje ide na te pedere se tješi da su to "žene" sa kurcem (surova realnost je: to su muški sa sisama).
Velik dio te umobolne ekipe je impotentan i diže im se na te pedere, a neće na žene, jer su tokom vremena faktički promijenili seksualnu orjentaciju.
Mario30, ti si najobičniji peder, samo još nisi izašao iz ormara.
Jel proslo kad kome to ne znam bas da tako direktno radi al cuo sam dosta prica o njoj da radi samo da trebas znat kako doc do njeJavi joj se na instagram i ponudio joj cifru i to je to.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|