Silver_Fox
Member
Extra vitka je druga cura, mala mršava gotičarka. Odličnu body masažu je radila, a moglo se i dogovoriti za nešto višeA jel znas mozda za “extravitka” , jesu to poveznai oglasi?
Ili ako netko drugi zna kakva je bila “extravitka”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Extra vitka je druga cura, mala mršava gotičarka. Odličnu body masažu je radila, a moglo se i dogovoriti za nešto višeA jel znas mozda za “extravitka” , jesu to poveznai oglasi?
Ili ako netko drugi zna kakva je bila “extravitka”
čudno kako je očito samo tebe poslala na lokaciju pored neke neimenovane benzinske...Ma oglas je fake. Slike su skinute sa interneta.
Nemoj se ljutiti ali malo si postao dosadan. Zaboravi na oglas i nađi neku drugu žensku.čudno kako je očito samo tebe poslala na lokaciju pored neke neimenovane benzinske...![]()
ja ih imam dovoljno, ali ne dijeli lažne informacije da bi ispao frajerNemoj se ljutiti ali malo si postao dosadan. Zaboravi na oglas i nađi neku drugu žensku.
Pa kad ih imaš dovoljno šta si se ove uvatija?ja ih imam dovoljno, ali ne dijeli lažne informacije da bi ispao frajer
Jer ih nema dovoljno ili uopcePa kad ih imaš dovoljno šta si se ove uvatija?
evoDajte nesto sto valja za 70 eura
a nisan se nikog uvatija, nego samo pita, a e...Pa kad ih imaš dovoljno šta si se ove uvatija?
imaš staklenu kuglu frajeru, ili sudiš po sebi?Jer ih nema dovoljno ili uopce
Kristalnu kuglu brate, staklene su jeftaimaš staklenu kuglu frajeru, ili sudiš po sebi?![]()
![]()
![]()
![]()
ma bravo brate, fakat si genije ... onda nemaš brigeKristalnu kuglu brate, staklene su jefta
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|