Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ukucaj njeno ime u trazilicu.Dali je netko bio kod one srpkinje Mallory s ege trazi 550eura za 1h druzenja i dosta ke jaka zenska 180 70kg
Dali se uopce isplati otici kod nje?
Inace volim sitne curke pa mi malo glupo ici do nje ali posto je usluga u Zg za nista platio bi joj i tih 550eura ako se dobro provedem kod nje
Ja sam bio. Nezaboravno iskustvo. Imaš moju recenziju prije nekih 2-3 tjedana. Odi pa javi da li sam sve točno opisao. Nečeš požaliti. Ja sam bio u zadnjih 3 tjedana tri puta.Pozdrav ekipa, jel bio netko kod nje u zadnje vrijeme? Čini se zanimljivom
Bio frend prekjučer ponovio, kaže prezadovoljan kao i prvi put.. sve tip top...cura vesela i draga..Pozdrav ekipa, jel bio netko kod nje u zadnje vrijeme? Čini se zanimljivom
Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !![]()
Nježna strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Mislim da je netko pisao o njoj ali nemogu pronaci na forumu.
Ovo je Laura , Srpkinja koja je već dugo ovdje , pojavljuje se povremeno . Njene su slike , izgleda odlično za njene godine . Jebe se jako dobro , zna posao .Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !
Nikakve dobrodošlice , počela nešto prigovarati u startu i nije bilo kako smo se dogovorili u porukama sto je najbitnije !
Ne voli te, odi daljeI ona se pokvarila mene sjebala za termin 3 puta
Kako si dopustio da te sjebe za termin čak tri puta?! Mene jednom zajebi za termin i ja više ne zovem.I ona se pokvarila mene sjebala za termin 3 puta
Koliko vidim ni ne propušta baš nešto oronuli srpski milf.Ne voli te, odi dalje
Pa možda baš voli oronule MILFoveKoliko vidim ni ne propušta baš nešto oronuli srpski milf.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|