ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ništa nije previše ili premalo . Anja je skoro 15 godina ovdje . Neki su se duboko zaljubljivali , uglavnom s razlogom , lijepa žena , kako naslov kaže . Neki su je pokušavali ocrniti jer im se nije dizao ili nisu vise mogli dobiti sto su htjeli . Uglavnom , jedna od najljepših žena koje su se ikada pojavile u ovim aktivnostima . Nevjerojatna ljepota i šarm , spika , sve ostalo sto dolazi uz to . Nevjerojatno me podsjeća na Brigitte Bardot u mladim danima . Anja je legenda , jedna od najljepših žena ne samo ovdje , već opcenito .
Mislim da malo puuunooo preuvelicavas... jos tad 2017 su se debelo vidjele godine. Nazalost i za nas isto vrijeme cini svoje. Vjerujem da je prije 15god treba bila prepicka, i ima ono nes da se ugodno osjecas oko nje, al pricat za zensku od 50+ godina da je maltene bozanstvo nema smlisla...

Mislim da malo puuunooo preuvelicavas... jos tad 2017 su se debelo vidjele godine. Nazalost i za nas isto vrijeme cini svoje. Vjerujem da je prije 15god treba bila prepicka, i ima ono nes da se ugodno osjecas oko nje, al pricat za zensku od 50+ godina da je maltene bozanstvo nema smlisla...

Mislim da ne preuveličavam ni malo . Anja je ušla u uozbiljene godine i još uvijek izgleda bolje od 90 % oglasnika uključujući sve Latine i Filipinke. Žena izgleda odlično , ne zelim polemizirati ili ti lamentirati . Izgled je vise nego dobar za odličan provod .

Poz, drugari
da li neko zna od vas kakva je situacija u Poreču od 25, do 30,12, obicno, stižem službeno pa da probam neku domaću ili sa EGE?
hvala veliko unapred

Dali je netko bio kod one srpkinje Mallory s ege trazi 550eura za 1h druzenja i dosta ke jaka zenska 180 70kg
Dali se uopce isplati otici kod nje?
Inace volim sitne curke pa mi malo glupo ici do nje ali posto je usluga u Zg za nista platio bi joj i tih 550eura ako se dobro provedem kod nje

Mislim da je netko pisao o njoj ali nemogu pronaci na forumu.
Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !
Nikakve dobrodošlice , počela nešto prigovarati u startu i nije bilo kako smo se dogovorili u porukama sto je najbitnije !

Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !
Nikakve dobrodošlice , počela nešto prigovarati u startu i nije bilo kako smo se dogovorili u porukama sto je najbitnije !
Ovo je Laura , Srpkinja koja je već dugo ovdje , pojavljuje se povremeno . Njene su slike , izgleda odlično za njene godine . Jebe se jako dobro , zna posao .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh