ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, pratim forum al nisam piso do sad. Zanima me jedan oglas koji sam nasl na ege a sjecam se da je bio na plavom oglasniku. Pa molim nekog da napise samo ime da nadem u trazilic. Hvaal
Ime glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.
To je moje iskustvo s njom. No sad kad na videu vidim koliko ima celulita na stražnjici, čini mi se da je poprilično prešla navedenih 36 godina života, a izgleda da su i sličice obrađene ili su iz mlađih dana tako da mi čak više nije ni žao zato što sam izvisio.

jeli ikad itko dobio Sofiu? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683 Mobitel ukljuöen od nekih 12:30, pa negdje do oko 17:30, ali cura se nikad ne javlja.... ili je prometna kao Frankfurtski kolodvor ili je oöito munjena....
Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...

Ime glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.
To je moje iskustvo s njom. No sad kad na videu vidim koliko ima celulita na stražnjici, čini mi se da je poprilično prešla navedenih 36 godina života, a izgleda da su i sličice obrađene ili su iz mlađih dana tako da mi čak više nije ni žao zato što sam izvisio.
Super mi je ovo što vežeš celulit s godinama života hahah

Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...
hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šnicle ;)
Znači u svakom slučaju imaš pozitivnih iskustava s njom, ili?

Jer kolaga u drugom threadu tvrdi da je prevara...

hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šnicle ;)
Znači u svakom slučaju imaš pozitivnih iskustava s njom, ili?

Jer kolaga u drugom threadu tvrdi da je prevara...
Eto da odgovorim!
Ja bio 6-7 x.
Ali cura ima puno stalnih, stavi oglas kad zeli javiti svojima stalnim da radi..
I ne, nije fake. Možda najljepše lice na PO...

Ikoji od ovih pravi? Ako ne,moze li preporuka neka?

Za prve dvije znam da slike nisu prave, za zadnje dvije ne znam.

Ova treca bi mogla biti jedna od Ukrajinki sa Plavog.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh