Kakva je ta bila?Ovu jednu sam probao al nezz koja je s njom ova sa vecin sisama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je ta bila?Ovu jednu sam probao al nezz koja je s njom ova sa vecin sisama?
Pozdrav ljudi da li netko bio kod dotične dame pa da kažeš kakva je unaprijed hvala![]()
💙🩵vatrena kratko u Zagrebu moje slike 🩵💙
Vatrena djevojka 38 god i velikih grudi ti pruža opuštajuće masaže i diskretna druženja u svom ugodnom ambijentu.…www.oglasnik.hr
Jel bio tko i zna li što vise o doticnoj
Dali se isplati
Daj mi molim te reci kako kolko loša i naravno kolko euricaBolje zaobići, loša cura i loša usluga.
Ma da pa ti si medu top 10 milijunaša u hrvatskoj kad toliko zarađuje a daj mi reci što se dogodilo kad se probudis....možda padneš sa kreveta....ha ha haJa 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajte![]()
Ja 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajte![]()
E pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.ajde ne seri...toliko ne zaradi ni Karimovicka kad šeici seru i pišaju po njoj u Dubaiu
![]()
Kakva je ta bila?
A ti nisi posvudušaE pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.
I da se ne pale imali bi cure a ne tu plaćali za sexE pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.
I tko uopće garantira da si zensko? Ima tu 99 % lažnog profila....a sliku je lako skinut sa neta....podilaze ti i laskaju ove drkađije što se nadaju jebatE pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.
Pošalji broj privatno u poruci da odemo na kavu i da mi ga izdrkas stopalimaE pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.
Smiri doživljaj, i prati redoslijed terapijePošalji broj privatno u poruci da odemo na kavu i da mi ga izdrkas stopalima![]()
Prosvijetli nasE pa bravo ti, u tome i je kvaka, neki se ne pale na posvuduše na kojima se svi redaju, neko na cure next door i intimniji pristup. Teško za shvatit prosječnom korisniku ovog foruma.
uf jesi ju uvrijedio, ona ako je sposobna zaradi tvjoju plaću u tri dana, zna ona sigurno raditi i druge stvari, al čemu da se zajebava cijeli mjesec kad od foot fetišara dobije to za zajebancijuProsvijetli nas
Boktejebo retardirani jebes se za pare jer si za drugo nesposobna i tu glumis i prosipas pamet![]()
Od kud ti znas koliku ja placu imam?uf jesi ju uvrijedio, ona ako je sposobna zaradi tvjoju plaću u tri dana, zna ona sigurno raditi i druge stvari, al čemu da se zajebava cijeli mjesec kad od foot fetišara dobije to za zajebanciju
Pa površnim pregledom tvojih poruka, vidi se da ti je vrh uzeti pola sata za 60 ili 70 eura, što znači da ideš kod najjeftinijih. Po strukturi tvojih rečenica i vokabularu, lako se vidi da si ispodprosječno inteligentan tako da čisto sumnjam da možeš imati bitno nadprosječnu plaću. Kao što ti rekoh prvi put, ako je pametna zaradiće puno više nego ti, a ti si onaj koji im ostavlja pare za ispodprosječan trud.Od kud ti znas koliku ja placu imam?
To ako ti radis negdje u skladistu ili slicno ne mora znaciti da rade svi. Nije uvreda nego cinjenicno stanje. I da znam dok je takvih ovaca kao sto si ti i akrapi ce misliti da su prepicke![]()
Svako se druži i privlači sebi slične.Prosvijetli nas
Boktejebo retardirani jebes se za pare jer si za drugo nesposobna i tu glumis i prosipas pamet![]()
Jesi ovo sam sastavio ili ti je netko pomogaoPa površnim pregledom tvojih poruka, vidi se da ti je vrh uzeti pola sata za 60 ili 70 eura, što znači da ideš kod najjeftinijih. Po strukturi tvojih rečenica i vokabularu, lako se vidi da si ispodprosječno inteligentan tako da čisto sumnjam da možeš imati bitno nadprosječnu plaću. Kao što ti rekoh prvi put, ako je pametna zaradiće puno više nego ti, a ti si onaj koji im ostavlja pare za ispodprosječan trud.
Evo na mom profilu slika kako je fejk odgovoriotu je samo da zajebava
a zaradi u minuti 100 eura
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|