ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf jesi ju uvrijedio, ona ako je sposobna zaradi tvjoju plaću u tri dana, zna ona sigurno raditi i druge stvari, al čemu da se zajebava cijeli mjesec kad od foot fetišara dobije to za zajebanciju
Od kud ti znas koliku ja placu imam? 😂😂
To ako ti radis negdje u skladistu ili slicno ne mora znaciti da rade svi. Nije uvreda nego cinjenicno stanje. I da znam dok je takvih ovaca kao sto si ti i akrapi ce misliti da su prepicke 😂😂😂

Od kud ti znas koliku ja placu imam? 😂😂
To ako ti radis negdje u skladistu ili slicno ne mora znaciti da rade svi. Nije uvreda nego cinjenicno stanje. I da znam dok je takvih ovaca kao sto si ti i akrapi ce misliti da su prepicke 😂😂😂
Pa površnim pregledom tvojih poruka, vidi se da ti je vrh uzeti pola sata za 60 ili 70 eura, što znači da ideš kod najjeftinijih. Po strukturi tvojih rečenica i vokabularu, lako se vidi da si ispodprosječno inteligentan tako da čisto sumnjam da možeš imati bitno nadprosječnu plaću. Kao što ti rekoh prvi put, ako je pametna zaradiće puno više nego ti, a ti si onaj koji im ostavlja pare za ispodprosječan trud.

Prosvijetli nas 🤣🤣🤣🤣
Boktejebo retardirani jebes se za pare jer si za drugo nesposobna i tu glumis i prosipas pamet 😂😂😂
Svako se druži i privlači sebi slične.
Ako imaš u glavi mentalitet posložen da škrtariš i zavrijeđuješ ispodprosječno, takve radnje i društvo biraš i privlačiš.
Od kud ti znaš da se moram uopće hebat za pare? Ne moram.
Ne pitaj kako jer nećeš skužiti.
Al nije mi problem potrošit 300 e u 15 min ponekad, jer život je jedan, tko škrtari umre jadan, škrt i možda zaražen od neke na kojoj ih se redalo 20 dnevno. 😉

Pa površnim pregledom tvojih poruka, vidi se da ti je vrh uzeti pola sata za 60 ili 70 eura, što znači da ideš kod najjeftinijih. Po strukturi tvojih rečenica i vokabularu, lako se vidi da si ispodprosječno inteligentan tako da čisto sumnjam da možeš imati bitno nadprosječnu plaću. Kao što ti rekoh prvi put, ako je pametna zaradiće puno više nego ti, a ti si onaj koji im ostavlja pare za ispodprosječan trud.
Jesi ovo sam sastavio ili ti je netko pomogao 😂😂😂
Ja ostavim pare da dobijem ono sto trazim. A ti sto se lozis na stopala I sto bi joj platio da ti drka nogama jer mozda nemos dobro jebat i to je drugi par rukava. Nisam rekao da ne moze zaradit. ali "ovo" koje vjerojatno nije ni zensko cim visi ovdje na forumu i vodi diskusije sa svakim, vjerojatno sjedi negdje u stanu i mota duhan sa placa i pije dvoguzu iz plasticne boce. Tako da...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh