slatki mačak
New member
Zvao oko 13 jbg valjda sam ju slucajno dobioKad SI je zvao? Kad ju je najlakse dobiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao oko 13 jbg valjda sam ju slucajno dobioKad SI je zvao? Kad ju je najlakse dobiti?
Imaš cijelu temu o njoj, i nijedne pozitivne recenzijeKakva je ova?
![]()
Dajte čitajte oglas! Kim, (w. W. Ego), Jarušćica
Cao, Fotografije uvijek moje👆 mjere 163/65/4/34, (ja neznam zasto mi svoje slike saljete, ja sam ovdje napisala svoje…www.oglasnik.hr
Jel netko bio?
Hvala ti, sorry već sam poslao pa onda našao da ima ranije pisanoImaš cijelu temu o njoj, i nijedne pozitivne recenzije
Svaka čast, ja ju već skoro 10 godina povremeno pokušavam dobiti (i stalno ima tih 25 godina, tako da me više čak ni ne zanima toliko)Bio kod nje prije par dana,pristojna drži se dogovora, sudjeluje u svemu, dobro izgleda,malo teže ju je dobit na telefon ali uspio sam nekako,svakako za preporuku,![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Nisi ništa propustioSvaka čast, ja ju već skoro 10 godina povremeno pokušavam dobiti (i stalno ima tih 25 godina, tako da me više čak ni ne zanima toliko)![]()
Nije bas Tako, Ima 29-30 godina I prilicno dobro izgleda I usluga je na nivou, uvijek se trudi, i prijateljski je nastrojena. Jedan od najboljih izbora na P.O. minus je tesko ju je dobiti I ne oglasava se bas cesto.Nisi ništa propustio
Ma, meni je bila napeta prije nego je rodila. Kako god, više nisam ni u Zagrebu tako često tako da je ova rasprava akademska.Nije bas Tako, Ima 29-30 godina I prilicno dobro izgleda I usluga je na nivou, uvijek se trudi, i prijateljski je nastrojena. Jedan od najboljih izbora na P.O. minus je tesko ju je dobiti I ne oglasava se bas cesto.
Jel bio tko kod ove , zanimaju me iskustva jel dobra,dobio sam ju na telefon,dogovorio ali nesto me sprijecilo pa nisam stigaoPozdrav, novi sam u ovom dali je netko bio kod ove i kakva je![]()
Vatrena plavuša Tea 30 god. željna avanture
Ćao ,vatrena Tea radi čuda30 godina 167/60/grudi čvrsta 4.želiš se malo opustit a uz to i zabavit?diskrecija…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|