Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajteDaj odjebi
A jebem ti, što je rekao moj ćaća, što se nisam rodio ko zgodno žensko...Ja 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajte![]()
Zbilja? Daj pls malo više detaljaJa sam bio. Najgore iskustvo u ovom hobiju.
Već sam napisao recenziju u temi Zagreb recenzije i iskustva.Zbilja? Daj pls malo više detalja
Reci molim te, liči li slikama sa oglasa?Bio ja, body masaža sva nauljena to mi bas nije odgovaralo,pusi sa zastitom ajde to je ok bilo bi jos bolje da je bez,cura se trudi,vjerovatno kada drugi put dođeš dobis komplet tako mi je rekla
Tako si dobra da lik svrši za minutu ?Ja 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajte![]()
Svijet je pun fetiša, što da ti kažem.Tako si dobra da lik svrši za minutu ?![]()
Meni se to samo jednom desilo, da tako brzo svršim, al tada sam bio mlad i neiskusanSvijet je pun fetiša, što da ti kažem.![]()
Ja da imam ne bi se tu hvalio...Ja 100e zaradim za 1 min i za par slikica, tko ima ima, a vi kukajte![]()
Da ona je na sliciReci molim te, liči li slikama sa oglasa?
Mateja, imaš o njoj roman tu napisan. Dobro da nisi pošao. Za sestru ne znam, nisam je vidio.Dali je tko bio sa sestrom od ove jucer je bio oglas danas ga nema rekla mi da moze i sa sestrom druzenje znaci u troje, sestra je izbrisala jucer oglas cuo sam se sa njom dogovorio ali nisam stigao otic pa me zanima dali ih je tko trosio iz foruma, vele da daju bez zastite i mozes svrsit u picu,naravno mene to kod eskorda ne zanima pa sam znatizeljan kakve su kako se deru![]()
Druzenje s plavušom - Seks - Ljubavni oglasnik
Druzenje kod mene ---dom sportova,tresnjavka . A moze dogovor i za vž da dodem ❤️ sat je 150e Pola sata 100eljubavni-oglasnik.net
![]()
Tea Kruge je plavuša, oko 30 god.pozdrav, pokusao sam searchati i broj i link, ali nema bas nista napisano za ovu:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/cao-oglas-6414173
zna netko nesto vise? je li to tea kruge?
zvao sam, 90€ je sat na zapadnom pa ne znam koja je to tocno i isplati li se ...
To nije Tea KrugeTea Kruge je plavuša, oko 30 god.
Grudi 4, silikonske, čvrste, tijelo manekensko, usluga OK, oral bez-dobar, ne da se dirati.
Zadnja cijena je bila 30/70€.
Isplati se ići.
Mislio sam na oglas, komentar kolege za Teu stojiTo nije Tea Kruge
Ok hvala ti znaci nije za ic odmah mi se cinilo cudno oce se jebat bez kondoma jos i moze svrsavanje u picu ova skroz puklaMateja, imaš o njoj roman tu napisan. Dobro da nisi pošao. Za sestru ne znam, nisam je vidio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|