ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je li netko bio u zadnje vrijeme kod Ankice. Zanima me kakva je tijelu i kakve su joj sise.
Nekako me u zadnje vrijeme privlače jako starije žene pa bih htio probati s njom.
Ako netko ima prijedlog za neku drugu koju treba probati može slobodno predložiti.
Ankica

Dali je tko bio sa sestrom od ove jucer je bio oglas danas ga nema rekla mi da moze i sa sestrom druzenje znaci u troje, sestra je izbrisala jucer oglas cuo sam se sa njom dogovorio ali nisam stigao otic pa me zanima dali ih je tko trosio iz foruma, vele da daju bez zastite i mozes svrsit u picu,naravno mene to kod eskorda ne zanima pa sam znatizeljan kakve su kako se deru 😀

Dali je tko bio sa sestrom od ove jucer je bio oglas danas ga nema rekla mi da moze i sa sestrom druzenje znaci u troje, sestra je izbrisala jucer oglas cuo sam se sa njom dogovorio ali nisam stigao otic pa me zanima dali ih je tko trosio iz foruma, vele da daju bez zastite i mozes svrsit u picu,naravno mene to kod eskorda ne zanima pa sam znatizeljan kakve su kako se deru 😀
Mateja, imaš o njoj roman tu napisan. Dobro da nisi pošao. Za sestru ne znam, nisam je vidio.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh