I o vozacu ovisiKo i dizel motor po zimi, dobra je, ali treba joj malo da se zagrije, a onda traži još i nije joj dosta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I o vozacu ovisiKo i dizel motor po zimi, dobra je, ali treba joj malo da se zagrije, a onda traži još i nije joj dosta![]()
Koliko si faca i vjest toliko ces od nje dobiti. Zenska je visa klasa,ne samo po izgledu. Nije neka fufica ni ćudakinja. Profesionalka je. Svoje ces dobiti. Koliko je to ovisi o njoj. Nekog ce odradit preko volje a s nekim ce se i poigrat. Bila je nesto skuplja od drugih,s pravomJel sudjeluje ili je kao lutka![]()
Ja, oke iskustvo, mada je dosta vremena proslo, pa lokacija, a mozda ni cijena nisu iste vise.Jel bio tko kod ove![]()
Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Koja je fora,kaze mi frend koji joj se javio,da trazi taj abon na ruke..Pita on ako i dode kod nje u stan i da joj na ruke,sta se moze dogoditiTako sam si i mislio.
Ovo i mene zanimaIma tko koju da je u zaprešiću,ovaj vikend sam tamo pa bi bilo odlicno da je u blizini
Je li to ona sto kaze da je u zelinskoj?Iskustva?Javio sam se,trazi kao preko uplatince,neke fore,da ima seficu itd..![]()
Petra - Zagreb
U Zagrebu sam neko vrijeme Slike su provjereno moje Nudim različite opuštajuće masaže, i ostale erotske usluge,…www.oglasnik.hr
Di se nalazi ta od 26?Bio jučer kod ove što ima 26, ona ali slike retuširane, ima trbušćić. Usluga tako tako boji se svega, pregledava jhonsona 100 puta prije nego ga stavi u usta. Tak da nije baš nešto
Ima više brojeva.Da ja jednom i pitam. Netko moze nešto iz prve ruke reci o ovoj curi?![]()
Na nekoliko dana u Zagrebu, ja sam iz Albanije, imam 26 godina
Zdravo! Ja sam Bella, samo na kratko u tvom gradu da ispunimo sve tvoje fantazije i dobro se provedemo zajedno. Čekam…www.oglasnik.hr
Ova je u prometu duže vrijeme.Jel zna ko kaj o ovoj mački![]()
Mačak - voliš li obline ?
Mačak - voliš li obline i prave jah . . Dođi i uživaj u mojim odajama. Kod mene možeš sve. Moje slike, vrhunski ugodan…www.oglasnik.hr
Nije rekla,kaze da Javi lokaciju nakon neke uplatnice.. Haha ,tipa neka koja traje 24h pa joj das potvrduJe li to ona sto kaze da je u zelinskoj?
Ma prevara.Nije rekla,kaze da Javi lokaciju nakon neke uplatnice.. Haha ,tipa neka koja traje 24h pa joj das potvrdu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|