ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kvalitetna masaža!
098/190-9397

Zanima me dal radi ova teta, ne uspijevam je dobiti, ne javlja se.... Jel bio neko ovih dana kod nje???
Recenzije su lila, ali navodno da zna masirat....

Bio tko? Jel samo masaza ili?
Ja sam bio zvao i rekla je 50 eu opuštajuća masaža i da je na knežiji horvaćanska ulica. Bio sam u horvaćanskoj na masaži i nisam bio zadovoljan em djevojka nije bila sa slika, em nema ništa više od masaže. To sam bio prije 2-3 godine, moguće je da je ovo sad drugi salon u pitanju, ali ne vjerujem.

Kvalitetna masaža!
098/190-9397

Zanima me dal radi ova teta, ne uspijevam je dobiti, ne javlja se.... Jel bio neko ovih dana kod nje???
Profesionalnu masažu bih i ja htio iskusiti. Iskusio sam samo jedanput i to je razlika kao nebo i zemlja u odnosu na ovo trackanje što nazivaju masažom na P.O.

Kvalitetna masaža!
098/190-9397

Ništa posebno. Ali je ružna u facu, užas. Bio sam jednom i nikad više.

Pitanje: sto ako traži dio na Abon a ostalo cash? Tipa 20€, a ostalo na ruke u cashu? Jel to legit? Nekako se i one moraju zastiti da nije murijak s druge strane...
Savjet je dobrodošao, može iu poruke.
Thnx!
Ništa, znači da si ostao bez 20€ ako pristaneš.
Nakon svega što je na forumu na tu temu napisano čak bih rekao da je to sasvim legit način da te opelješi.
Nikad me to nijedna nije tražila. Doduše idem samo kod strankinja s EGE. Kak se one štite?

Na pragu pedesetih je, ali izgled i guzica su top. Jedina zamjerka koju nisam napisao gore su nokti koji nisu nalakirani ni na nogama, ni na rukama. Meni je to bitno, ali kaj je tu je...
Ujedno, nula bodova za foot fetishiste, stvarno nema lijepa stopala. Ogroman palac i male prstiće, još uz sve to nenalakirane.
Minea ima točno 50 godina. Jako zgodna u licu, super linija tijela, vrhunska guzica i fina, mirišljava, obrijana pica...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh