I o vozacu ovisiKo i dizel motor po zimi, dobra je, ali treba joj malo da se zagrije, a onda traži još i nije joj dosta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I o vozacu ovisiKo i dizel motor po zimi, dobra je, ali treba joj malo da se zagrije, a onda traži još i nije joj dosta![]()
Koliko si faca i vjest toliko ces od nje dobiti. Zenska je visa klasa,ne samo po izgledu. Nije neka fufica ni ćudakinja. Profesionalka je. Svoje ces dobiti. Koliko je to ovisi o njoj. Nekog ce odradit preko volje a s nekim ce se i poigrat. Bila je nesto skuplja od drugih,s pravomJel sudjeluje ili je kao lutka![]()
Ja, oke iskustvo, mada je dosta vremena proslo, pa lokacija, a mozda ni cijena nisu iste vise.Jel bio tko kod ove![]()
Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Koja je fora,kaze mi frend koji joj se javio,da trazi taj abon na ruke..Pita on ako i dode kod nje u stan i da joj na ruke,sta se moze dogoditiTako sam si i mislio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|