ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fake, sada se vratio. Dogovorio sam sa šlabom, otvara crna🤣🤣🤣Nije ružna, ali nije to što sam dogovarao. Samo sam rekao Goodbye, okrenuo se i otišao
Tako I treba. To sam I ja napravio u nedjelju sa onim oglasom/ima koji pokazuju mladu atraktivnu djevojku u Novom Zagrebu, kad ono nije ni mlada ni atraktivna vec prosjek. Ljudi ne dajmo da nas se zajebava sa laznim slikama.

Prva kod koje sam išao, Kira - odlična, skuplja ali genijalna cura, ljepša nego na slikama, engleski dobar, higijena top, simpatična.. Zajedničko tuširanje..Bio sam 2 put.. Svaka preporuka 10/10

Kod Joyce sam završio slučajno, bilo je vrlo zabavno, ne zna baš engleski i ne puši bez kondoma, ali je bilo dosta dobro i baš smo se nasmijali.. 8/10

U tom stanu je bilo više tih Brazilki, tako da sam onda otišao drugi dan i na cimericu:

Cura je dosta zgodna i sve to, ali nekako hladna, ne zainteresirana, odlično je pušila bez, engleski dosta slab.. 6/10

Prva kod koje sam išao, Kira - odlična, skuplja ali genijalna cura, ljepša nego na slikama, engleski dobar, higijena top, simpatična.. Zajedničko tuširanje..Bio sam 2 put.. Svaka preporuka 10/10

Kod Joyce sam završio slučajno, bilo je vrlo zabavno, ne zna baš engleski i ne puši bez kondoma, ali je bilo dosta dobro i baš smo se nasmijali.. 8/10

U tom stanu je bilo više tih Brazilki, tako da sam onda otišao drugi dan i na cimericu:
Joyce me bas iznenadila. Izgleda bolje nego na slikama i simpaticna je. Malo pretjeruje u stenjanj,u namjeri da sto prije odradi svoje ali to je razumljivo,cak i prihvatljivo. Neke primjenjuju manje ugodne metode. Ja sam bio zadovoljan

Ne vrijedi, debela i upitne higijene. Jedino što jest mlada.
Sad je malo mrsavija, mada mi nije smetalo kad je bila I deblja, ali sise su joj se ispuhale, to je po meni najveci minus, a ni guzica joj vise nije cvrsta kao prije. Ali mlada je I ima lijepo lice I suraduje. E sad vrijedi 100 eura 30min, ne znam bas. Prije mi je bila bolja dok je jos bila u bolnickoj cesti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh