Samuel
Active member
Hvala kolega na potvrdi. Tu smo da se pomažemo. Ona ima još jedan profil ovde, a to je Liana. Ne liči puno na ova 2 profila, ali uživo to je to i nema greške.Sve tocno kaze kolega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala kolega na potvrdi. Tu smo da se pomažemo. Ona ima još jedan profil ovde, a to je Liana. Ne liči puno na ova 2 profila, ali uživo to je to i nema greške.Sve tocno kaze kolega
A gle ak je tvoj broj neispravan, podatke imamo pa prijavimo za povođenje i nakon par dana posjetimo u obiteljskom domu. Jbga batina ima dva kraja ti biraš na kojem ćeš kraju biti...Koji mikica i sta tebe muci kolega?
Mogu ja, ali ako je tvoj broj neispravan zovem curu i neces moci kod nje
Nista se ti ne brini. Prijetnje piši svojoj mamiA gle ak je tvoj broj neispravan, podatke imamo pa prijavimo za povođenje i nakon par dana posjetimo u obiteljskom domu. Jbga batina ima dva kraja ti biraš na kojem ćeš kraju biti...
Kakvaaa je?Ne, ova je Savica uz aveniju oni neboderi
![]()
Simpatična
Nježna dama 52god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
Baba od nekih 60g bih rekao, kratka plava kosa, općenito nije nikakva ljepotica, ali je jeftina jako, možeš svršavat po njoj, ok puši, ima sisurde kao glava i zna igrat ulogu profesorice ako trebaKakvaaa je?
Oo.. viđe kako se netko q*rci po forumu.. likonja koji pokušava prodati imaginarne brojeve.. hahaha..Nista se ti ne brini. Prijetnje piši svojoj mami![]()
Da si sosoban jebati nebi bio tu. DrkarošOo.. viđe kako se netko q*rci po forumu.. likonja koji pokušava prodati imaginarne brojeve.. hahaha..
pa eto.. za sat vremena jebem..Da si sosoban jebati nebi bio tu. Drkaroš
Svoju babu?pa eto.. za sat vremena jebem..
Ne znam za tebe.
Tuđu babu. Deda gleda i svi sretni i zadovoljni.Svoju babu?
Imaš temu od njoj.jel bio tko kod ove možda , jeftina je
Po slikama bih rekao da je to Kia iz Žumberačke, ali da sad radi na novoj lokaciji.Da li je netko bio? Da li se isplati otići kod nje?![]()
Nova Maserka ! ❤️🔥
Nova maserka sa slika nudi opuštajuće masaže u svom prostoru. Slikice 100% moje😉 Sex isključen !www.oglasnik.hr
Ja sam joj pisao, radi od maja meseca zbog operacije trbuha...ali mislim da se treba izbecijel bio tko kod ove možda , jeftina je
Dosta je neuredna, nisam bio ali vidim na njenim fotkama da je stan razbacan, ne stigne cura ni očistit stan... onda ne stigne ni sebe održavat...Ja sam joj pisao, radi od maja meseca zbog operacije trbuha...ali mislim da se treba izbeci
Slazem seDosta je neuredna, nisam bio ali vidim na njenim fotkama da je stan razbacan, ne stigne cura ni očistit stan... onda ne stigne ni sebe održavat...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|