Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da Mislio sam na tu. Bogami necu joj dati 150 eu za pola sata, dok se cehinje u ceskoj trose za upola manje.Vjerojatno ova...![]()
Čehinja Viki 24g u Zagrebu 👅
Viki mlada cura iz Češke 24 godina, dođi u moj prostor da se druzimo 🥰 diskretno, udobno i glavno konkretno i čisto…www.oglasnik.hr
Jel barem NASA?Ne vrijedi, debela i upitne higijene. Jedino što jest mlada.
JestJel barem NASA?
S obzirom da je bilo diskusije oko ovog oglasa da potvrdim da nije fake.Je li netko bio?
Prvotno sam je mislio posjetiti jer ima brutalno tijelo, no na kraju sam se odlučio za Anju.
Kako misliš slike dotjerane? Da li su malo ili puno fotošopirane?S obzirom da je bilo diskusije oko ovog oglasa da potvrdim da nije fake.
Bio sam ja danas, cura je ta na slikama, malo su slike dotjerane doduše. Došao sam preko oglasa od jedne druge koja radi za istu agenciju, ali je nije više tu u Zagrebu ... standardna priča. A ostao sam zato jer mi se onako na prvi pogled i još sexy obučena svidjela, inače ne bi.
Uglavnom cura je ok, ali ne zna engleski ni riječi, komunikacija je s prevoditeljom. Ali zato GFE, ljubljenje, predigra, tko želi lizati može i to, pica joj miriše, ja sam je samo kissnuo jednom, samo da vidim kako će reagirati. Pušenje s kondomom, nemam zamjerke, u sexu je uživala, mislim da je svršila, tako da nisam ni ja mogao puno odoljeti.
Samo da dodam, miriše lijepo, i pica joj isto.S obzirom da je bilo diskusije oko ovog oglasa da potvrdim da nije fake.
Bio sam ja danas, cura je ta na slikama, malo su slike dotjerane doduše. Došao sam preko oglasa od jedne druge koja radi za istu agenciju, ali je nije više tu u Zagrebu ... standardna priča. A ostao sam zato jer mi se onako na prvi pogled i još sexy obučena svidjela, inače ne bi.
Uglavnom cura je ok, ali ne zna engleski ni riječi, komunikacija je s prevoditeljom. Ali zato GFE, ljubljenje, predigra, tko želi lizati može i to, pica joj miriše, ja sam je samo kissnuo jednom, samo da vidim kako će reagirati. Pušenje s kondomom, nemam zamjerke, u sexu je uživala, mislim da je svršila, tako da nisam ni ja mogao puno odoljeti.
Samo joj je ten malo dotjeran na slikama, u stvarnosti za nijansu tamnija. Grudi za nijansu malo više gravitaciju osjećaju, ali onako razlike minimalne.Kako misliš slike dotjerane? Da li su malo ili puno fotošopirane?
Ako si bio kod Dafne, to ti je taj tip žene, samo bez silikona, grudi prirodne.Kako misliš slike dotjerane? Da li su malo ili puno fotošopirane?
Ne volim silikone. Inače nisam još bio ni sa jednom strankinjom, ali razmišljam ozbiljno o tome, jer je na P.O. situacija svakim danom sve gora.Ako si bio kod Dafne, to ti je taj tip žene, samo bez silikona, grudi prirodne.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|