ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala
Ovo su slike Laure...bila na Jaruščici

Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala

Bivša Top klasa , Laura . Srpkinja sada oko 40 god . Dobro tijelo , solidna usluga
Bila je nekad 400/600 starih . Sad je na Jaruscici , traži 100 E za pola sata . Malo previše za nju . Cura nije losa .

Bivša Top klasa , Laura . Srpkinja sada oko 40 god . Dobro tijelo , solidna usluga
Bila je nekad 400/600 starih . Sad je na Jaruscici , traži 100 E za pola sata . Malo previše za nju . Cura nije losa .

Jel to cura koja je u preckom bila pored vivasa?

Fake, sada se vratio. Dogovorio sam sa šlabom, otvara crna🤣🤣🤣Nije ružna, ali nije to što sam dogovarao. Samo sam rekao Goodbye, okrenuo se i otišao
Tako I treba. To sam I ja napravio u nedjelju sa onim oglasom/ima koji pokazuju mladu atraktivnu djevojku u Novom Zagrebu, kad ono nije ni mlada ni atraktivna vec prosjek. Ljudi ne dajmo da nas se zajebava sa laznim slikama.

Jel bio tko kod ovehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-qeen-oglas-6363273. Kaze da je u Internationalu,130€

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh