Damirzgb88
Active member
Pratim i mene zanima pa ako može koja informacijaZanima me "nova bucka u gradu"
Jarun-Trešnjevka
Koliko perja i jel isplativo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim i mene zanima pa ako može koja informacijaZanima me "nova bucka u gradu"
Jarun-Trešnjevka
Koliko perja i jel isplativo...
Pozdrav,ja sam novi u ovome ako bi mi netko mogao objasniti sta tocno znaci b2b i BBW,i ako bi mi usput netko mogao preporučiti neku domaću milfaru malo jaču s velikim sisama,hvala unaprijed
molim? danwA dragi nije da bas puca internet od takvih informacija
netreba nitko bit panj, na internetu je daleko najviše sex sadržaja, nije mi jasno da netko uz ovu tehnologiju raspravlja o nekom pojmu ili mu nemože doć do značenja! - nekad su ljudi bar trebali otić u neku knjižnicu i slično a sad svaki čovjek može besplatno ugradit GPT i ispitivat ga cjeli dan a ne se informirat o pojmovima preko komentara ili foruma!B2B (Business-to-business)
B2B
neka nova damaJel bio netko kod ove?![]()
Seksi i zgodna djevojka
Bok ljubavi, ja sam Kiara, dođite da se vidimo, nazovi me za dogovorwww.oglasnik.hr
Zvao prošle godine....kaže Horvačanska....dođem, po dogovoru za 10 min, na adresu, ispred glavnog ulaza u zgradu....zovem ju da mi otvori....ne javlja se... i tako sam si uštedio 60 ili 70 europskih...zaboravio sam cijenu.....![]()
Ugodno druženje🥰😍🥰😍
Nježna 46 god.160/58/3 pruža ugodna druženja uz 100% higijenu i diskreciju.!Slike 100 % moje !Bez poruka molim !www.oglasnik.hr
Iskustva sa ovom tko?
Rekao bi da je to ona baba iz CaniceveJel bi tko kod ove cure?![]()
Samo ti ! ! !
Top, top, voliš nešto novo exclusiv, dođi po svoju dozu i uživaj cijeli dan - VIP uživancija !www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|