Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda najveća glupost na koju ljudi troše pare, tolko džaba svega po netu i ti plaćaš nekome za neke videe0955869969 ako koga zanimaju klipovi 24 god cura prodaje svoje what sapp
Javi sePozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna
Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno
ajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje
jebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to takoajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!
Nije problem u cijeni nego u ponudi.Nije da nemam samo velim da je picka preskupa u danasnje vrijeme inflacije
Otislo je sve gori cijenom,gorivo ,krafne,kruh,tako i mladi pičićNije da nemam samo velim da je picka preskupa u danasnje vrijeme inflacije
A zasto bas mora biti mlada..Nije problem u cijeni nego u ponudi.
Kada je mlada, zgodna i potrudi se nije problem platiti i 200 do 500 €
I tebi je ok da ovako objavis privatnu prepisku??
I meni je dvaputa otkazala ..pa sta.
Ko da je jedina koje su otkazala prethodne dogovore.
Shvati da ona nije kao one po stanovima koje rade kao na traci a ticekad ispred zgrade da ti se javi da je ovaj ispred tebe svrsio da mozes gore.
Bio i okrenuo seTop mlada sexy brinetica za nezaboravan provod!
Pozdrav imam 29 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i smeđu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Moguce da su dvije tamo. Ta sa slika za koju se svojevremeno pisalo da je narko i neka starija "crvenokosa..." Mozda si naletio na tu stariju,mozda je samo ona. Ne znam. Ta mlada je,inace dobar komad,zgodna,mlada i ni po cemu mi nije djelovala jao narkomankaBio i okrenuo seTop mlada sexy brinetica za nezaboravan provod!
Pozdrav imam 29 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i smeđu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|