ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kužim zašto se ljudi i dalje zajebavaju s PO kad je tu EGE. Većina cura na EGE da pola sata 100/150, sat 200, al sve se da dogovorit, par puta sam bio i kad su uživo rekle manju cijenu nego preko poruka. Radije bi dao i 150 da provedem pola sata s pravim komadom nego jebo PO ekipu za 70-80.
I dogovoris se za 5 minuta. Kod nasih ne znas ni gdje ides ni kod koga ides

Molim te , ne iskaci iz paštete , ako članovi žele slušati tvoje naputke , njihov problem. Ovo nisu njezine slike . Svi koji čitaju forum znaju da je to Bosanka.
Nemamo bas pozitivne recenzije , ali ni negativne , nit smrdi nit mirise .
Molim te , ne komentiraj ako nemaš komentar iz vlastitog iskustva već prepričavas tuđe recenzija i ne shvacas moj odgovor. Ja bi volio da više ljudi ovdje iskoče iz pašte pa se bave komentiranjem i recenzijama ali nažalost je većina ovakvih kao ti...a dečko je rekao pitao slika vj lažna nadam se da nije i opis, a ja sam rekao i slike i opis u smislu da je oboj lažno posto sam nakon toga objasnio da imam 35god a kako sam i rekao relativno okej što bi značilo niti ne smrdi niti mirise:)

Može preporuka hrvatica s EGE? ZG i da ja idem do njih?

Strankinje me baš i ne zanimaju, pogotovo ako se moram rukama i nogama s njima sporazumijevati.

Trebam info ako je netko probao...
Registrirana je pod Lepamnogo...pretpostaljam srpkinja...izgleda mi po slikama sasvim ok. Ako je netko probao molim koji info...
Nisam zvao jer planiram kroz 2 tj ići ako je bude još.

Jeli bio tko ili zna nesto o ovoj?
Duže pratim portal,bila je kod mene Cura je ok.pristojna,više Casual ,ugodna dotjerana.Slike su njene ,nije debela kao što vidim pišu, jača mali trbuščič dolazi na sat i 150 eura,lijepe sise ima.....pušenje odlično!
I ostaje baš sat vremena ....nema 36 nego 40 za svoje godine njegovana.
Zvat ču opet

Zanima me dali je tko bio? Da, ne smeta mi deblja... mora biti deblja, masnije, takve volim :) https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...odina-slike-su-moje-vas-prostor-oglas-5340127
Bila je kod mene,žena izgleda dobro ,pušenje bez kondoma ako je higijena ok tak kaže,dolazi na 1h 150eur,ostaje baš sat ,casual obučena pristojna ,jača nije de ela
Da li puši sa kondomom ili bez?
Bez kondoma,napisao sam gore....i dolazi samo outcall

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh