ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ekipa..putujem uskoro u vase krajeve pa me zanima ako ima tko neku mladju tipo studenticu,provjerenu curu da valja i da dolazi na adresu za malo druzenja. Moze info u pm.
Hvala

Anja borovje, bio kod nje 3 put prije. Nije bas aktivna, pusenje sa radi DT. Seks samo na krevetu u par poza.
Uglavnom dosta se udebljala od zadnji put (prije 3-4 mjeseca). Guzica je jos top,ali poveći☺️, nema vise struk i nije tako fit. Ja sam samo isao jer je bila mlada i fit i strasne guze, ali s obzirom na uslugu i pokvaren izgled nebu me vise vidjela. Steta je 80 bodova

Dogovorio se sa Vikom za večeras. Poslala adresu. Mi može netko tko je bio ovih dana kod nje poslati adresu u privatnu poruku, da budem 1000% siguran

Prijevara, ko fol te navuče da dođeš do lokacije pa da dečku telefon koji ti počne kao prijetiti akonim ne uplatiš pare....
Koja glupaca, a skoro sam otišao...jos mi je bila sumnjiva i onda sam joj rekao da sam kod nje a nisam bio...kaze mi da ne trazi nikakve bonove da nije prevara nego da joj donesem kes na ruke....ne kužim kako im to prolazi pa ko bi im uplatio osim ako te taj dečko nekako fizički ne opljačka joj to sve treba tuci kao i ove bonašice

Istina , sve sto si napisao . Dnevno ima 3-4 oglasa , onaj oglas Maja 40 je isto njezin kao i ovaj Lara Bakalac i Sanja .

Žena nema veze sa slikama , svaki dan ima 3-4 različita oglasa . Uglavnom , spekasta Milfara s dosta tetovaža . Bio sam s njom , izvedba je cisti prosjek , fali nekoliko zuba , tijelo puno tetovaža .

Ne trošite kintu na ovo , jako lose .
Puna tetovaža a na slikama ni jedna??

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh