Nazalost neJesi bio i meni je simpaticno zvucala hhh baš me zanima o čemu se radi
Al zanima me
Mozda nije neka ljepotica u licu al dok smo bili na videopozivu tijelo mi se cinilo top
Ak bude prilike ja idem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost neJesi bio i meni je simpaticno zvucala hhh baš me zanima o čemu se radi
Meni se javila i čini mi se da nije prevara,nije spominjala bonove i priča dalm.Nisam kontaktirao ali mislim da je prevara od oglasa.
Puna tetovaža a na slikama ni jedna??Istina , sve sto si napisao . Dnevno ima 3-4 oglasa , onaj oglas Maja 40 je isto njezin kao i ovaj Lara Bakalac i Sanja .
Žena nema veze sa slikama , svaki dan ima 3-4 različita oglasa . Uglavnom , spekasta Milfara s dosta tetovaža . Bio sam s njom , izvedba je cisti prosjek , fali nekoliko zuba , tijelo puno tetovaža .
Ne trošite kintu na ovo , jako lose .
A gle, ako ne znaš tko je ta cura, onda ni ne znaš što je sa njom.Koja je ta ?
Pa dobro dosta njih ne spominje bonove dok ne dođeš na adresu i onda ti tek kaže imaš tu pored ininu pumpu pa kupi bon. Da li ti je možda rekla adresu?Meni se javila i čini mi se da nije prevara,nije spominjala bonove i priča dalm.
- koju bolest doktore?Ima spolnu prenosivu bolest, te daje sex bez kondoma uz nadoplatu. Izbjegavajte je u potpunosti.
Kurcobolju- koju bolest doktore?
Ma to ti je prevara!![]()
Mlada cura iz Srbije došla u Zagreb
Kratko vreme u Zagrebu, sve slike moje! 20 godina 167cm! Sms/poziv ISKLJUČIVO NA VACAP BROJ NEMOGU ODGOVARATI NA OBIČNE…www.oglasnik.hr
netko bio? dogovorio sutra u 6
Ne kužim te dogovor dan ili dva unaprijed ,kako ti znaš šta sutra bude dali s raspoložen ili nedaj bože nešto ne planirano.Mogu jedino s stalnim klijentima ako žele ujutro pa da imaju termin.![]()
Mlada cura iz Srbije došla u Zagreb
Kratko vreme u Zagrebu, sve slike moje! 20 godina 167cm! Sms/poziv ISKLJUČIVO NA VACAP BROJ NEMOGU ODGOVARATI NA OBIČNE…www.oglasnik.hr
netko bio? dogovorio sutra u 6
To je i kod mene problem ta rezervaciju puno unaprujed jer posao mi je takav da dosta puta nije onako kako bi trebao biti po rasporedu..Ne kužim te dogovor dan ili dva unaprijed ,kako ti znaš šta sutra bude dali s raspoložen ili nedaj bože nešto ne planirano.Mogu jedino s stalnim klijentima ako žele ujutro pa da imaju termin.
To vjerujem i vjerujem da je ponekad tesko uskladitAl termini za isti dan mogu inače bi gospod.dolazila u isto vrjeme nastao bi kaos .Puno puta se desi da 2-3-žele u isto vrjeme želi doči,baš je teško sve uskladiti.
Pa lijepo stoji da je agencija tko zna za šta sve.Traži abon kada si blizu adrese. Kaže ti da ima benzinska u blizini. Stoji cura iza tog profila, međutim vara ljude.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|