ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
- jel ima neka stručna osoba da mi pojasni , o čemu se radi? - jel je to nepismenost, šizofrenija ili je neka visokosofticirana šala koju ja nemogu shvatiti!? - kakve imaju veze električne cigarete sa svim tim?
Bil sam ja kod nje pred par mjeseci,na savici je bila. Nije smrdilo nis.

Ova izgleda predobro da nebi prvo pitao jel ima netko više informacija?

Nema ništa u tražilici.
ta svako malo drugi oglas, u novom zg je uvijek. jedino dobro sto je mlada i zgodnjikava, iako dobiva celulit i koliko cujem zdebljala se.
Da li je posjetiti? Definitivno NE, jedno od lošijih trackanja, bez volje i imalo talenta.

Pozdrav ekipa..putujem uskoro u vase krajeve pa me zanima ako ima tko neku mladju tipo studenticu,provjerenu curu da valja i da dolazi na adresu za malo druzenja. Moze info u pm.
Hvala

Pozdrav ekipa..putujem uskoro u vase krajeve pa me zanima ako ima tko neku mladju tipo studenticu,provjerenu curu da valja i da dolazi na adresu za malo druzenja. Moze info u pm.
Hvala
Sretno, ali mislim da se tu tako nesto tesko nađe. Za to trebas seeking, ali i dat vise para nego što to mislis da vrijedi (opravdano vecinu puta)

Anja borovje, bio kod nje 3 put prije. Nije bas aktivna, pusenje sa radi DT. Seks samo na krevetu u par poza.
Uglavnom dosta se udebljala od zadnji put (prije 3-4 mjeseca). Guzica je jos top,ali poveći☺️, nema vise struk i nije tako fit. Ja sam samo isao jer je bila mlada i fit i strasne guze, ali s obzirom na uslugu i pokvaren izgled nebu me vise vidjela. Steta je 80 bodova

Dogovorio se sa Vikom za večeras. Poslala adresu. Mi može netko tko je bio ovih dana kod nje poslati adresu u privatnu poruku, da budem 1000% siguran

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh