ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, novi sam ovdje na forumu iako imam dovoljno iskustva sa oglasnikom.. Posto me dugo nije bilo u Zagrebu vidim da se svasta nakotilo po oglasniku, a nemam volje citati cijeli forum da vidim sta valja, a sta ne mogu li vas zamoliti da vi preporucite nesto najbolje sta postoji u Zagrebu. Prije sam se cesto nalazio sa Ivom bosankom (zgodna nova) pa ako netko ima njen broj bio bi zahvalan da mi ga posalje u inbox, a ako vise ne radi eto neka da je slicna njoj izgledom i uslugom. Otisao bi vec danas i ako mi preporucite neku rado cu recenziju napisati. Hvala vam unaprijed

Pozdrav, novi sam ovdje na forumu iako imam dovoljno iskustva sa oglasnikom.. Posto me dugo nije bilo u Zagrebu vidim da se svasta nakotilo po oglasniku, a nemam volje citati cijeli forum da vidim sta valja, a sta ne mogu li vas zamoliti da vi preporucite nesto najbolje sta postoji u Zagrebu. Prije sam se cesto nalazio sa Ivom bosankom (zgodna nova) pa ako netko ima njen broj bio bi zahvalan da mi ga posalje u inbox, a ako vise ne radi eto neka da je slicna njoj izgledom i uslugom. Otisao bi vec danas i ako mi preporucite neku rado cu recenziju napisati. Hvala vam unaprijed
Evo ko što i sam vidiš,prošlo 7 sati od tvoje objave a odgovora nema. Moja preporuka ne traži ništa i nećeš se razočarat,jer ti nitko pametan i pošten nema što za preporučit. Jedino pokušaj kod Mirele ako upadneš.

Stvarno treba bojkotirati ove prevare na Po, hrpa njih jedva da ima osnovni bonton kada se javi na telefon, napuca neku cifru, promrlja dvije tri i očekuje da joj netko dode. Ako prek telefona nemoze biti draga,simpatična i pristojna sta se moze očekivati uzivo onda. Treba se drzati par stalnih,ovo ostalo teska propast.

sutra treba bojkotirati kurve.... kako dučane, kafiće i ostalo tako i njih pa nek razmisle i stavljaju popuste, akcije, hepy hour i spuste cijene jer su skuplje od onih vani :) budimo solidarni... ja bojkotiram već barem 6 mjeseci :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh