Povratnik2
New member
MahSi tu gluh ili šta reko di sam nasao oglas i da broj govori non stop da je nedostupan . Pa ti stavi link kojega nema vise. Prvo nenapadaj bez provjere a onda dalje i prvo posloži sebe pa komentiraj druge sretno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MahSi tu gluh ili šta reko di sam nasao oglas i da broj govori non stop da je nedostupan . Pa ti stavi link kojega nema vise. Prvo nenapadaj bez provjere a onda dalje i prvo posloži sebe pa komentiraj druge sretno
Jbg ispadne da si ih iskarao i to je to, nema lijeka linka nema telefona ništa, pravi si jebačSi tu gluh ili šta reko di sam nasao oglas i da broj govori non stop da je nedostupan . Pa ti stavi link kojega nema vise. Prvo nenapadaj bez provjere a onda dalje i prvo posloži sebe pa komentiraj druge sretno
Jbg ispadne da si ih iskarao i to je to, nema lijeka linka nema telefona ništa, pravi si jebač
Nije ni čudo da su dobre kada si dao 380 eura.Pozdrav eto iz prve ruke da vam velim da je u krugama sada cudo cudesno ,i odlicna usluga Marinela i Petra znaci godine 25 i 37 plavuša i crvenokosa težina jedne cca 64 kg na 175 visine cice 4 druga plavusa je 180 i ima 70 kg cca trojka plus . Znaci 2 sata 380 eurica . Stalno su obje u akciji prvo se zabavljaju same nekih cca 20 minuta . Ali to neijde u tih 2 sata. Znaci oduševljen . Sve moze , i obje imaju papir o zdrastvenom stanju test na boleštine. I to iz siječnja ove godine. Oral bez akcija sa mozes svršavanje u usta i jedna i druga .
Ajde odj. I komentiraj nesto zasta imas argumente .dal je kurac on 380 eura... biseri pišu gluposti za hlebince
di je bio objavljen oglas? - na plavom oglasniku ili možda u žutom?Si tu gluh ili šta reko di sam nasao oglas i da broj govori non stop da je nedostupan . Pa ti stavi link kojega nema vise. Prvo nenapadaj bez provjere a onda dalje i prvo posloži sebe pa komentiraj druge sretno
Ma kakvo karanje! Reklama!Nije ni čudo da su dobre kada si dao 380 eura.
Nije prevara. U Klaićevoj je al malo preskupa!Kakav je to pozivni?
nismo na sudu, hebote argumenti, dokazi.....Ajde odj. I komentiraj nesto zasta imas argumente .
Šta si ih najprije izvagao izmjerijo sise pogledao potvrdu da su zdrave pa onda na karačinu ee svaka ti dalaNije ni čudo da su dobre kada si dao 380 eura.
Bio sam.Plavuša, jako fina, svidjet će ti se moje društvo
Pozdrav ljubavi. Ja sam plava dama 27 Godina s mnogo šarma, prijateljski raspoložena. lijepa. Voljela bih ih dobro…www.oglasnik.hr
bio netko? zvao al se ne javlja, nema nista na trazilici
Plavuša, jako fina, svidjet će ti se moje društvo
Pozdrav ljubavi. Ja sam plava dama 27 Godina s mnogo šarma, prijateljski raspoložena. lijepa. Voljela bih ih dobro…www.oglasnik.hr
bio netko? zvao al se ne javlja, nema nista na trazilici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|