ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz ekipa
Long time no see.

Jel bio tko sa ove dvije?
Zanima me outcall.
+ Ako znate dobar outcall moze preporuka?

Hvala unaprijed

Idemo malo nogu na zemlju . To je Maja s Jaruna i za 50 EUR si možete drkat , sami sebi . Maja je jako dugo ovdje s nama , slike su njene , ali u živo je to drugačije . Niska Milfica s velikim guzovima i nikakvim sisama . Odradit će sve prema normativima , ali nećete biti impresionirani izvedbom , otprilike

Daj ne rajcaj drkadzije . Ako hoćeš , napisi Recenziju i gotovo.

To vam je nekadašnja Maja s Jaruna . Milfica nekim 40- tim godinama . Niska je rastom , ali skladno građena , guza je vrhunska , cice nikakve , ispuhane i viseće . U licu može proći kao neki prosjek .

I najbitnije , cijena nije 50 EUR za komplet i ne povodite se tom dezinformacijom .

Bila je 400 kn još prije skoro 10 god.

Može se probat , nema pretjeranog razocarenja , ali cijena nije ta koju je ovaj prije naveo .
Frende ja ne lažem...kažem kako je bilo...

Idemo malo nogu na zemlju . To je Maja s Jaruna i za 50 EUR si možete drkat , sami sebi . Maja je jako dugo ovdje s nama , slike su njene , ali u živo je to drugačije . Niska Milfica s velikim guzovima i nikakvim sisama . Odradit će sve prema normativima , ali nećete biti impresionirani izvedbom , otprilike

Daj ne rajcaj drkadzije . Ako hoćeš , napisi Recenziju i gotovo.

To vam je nekadašnja Maja s Jaruna . Milfica nekim 40- tim godinama . Niska je rastom , ali skladno građena , guza je vrhunska , cice nikakve , ispuhane i viseće . U licu može proći kao neki prosjek .

I najbitnije , cijena nije 50 EUR za komplet i ne povodite se tom dezinformacijom .

Bila je 400 kn još prije skoro 10 god.

Može se probat , nema pretjeranog razocarenja , ali cijena nije ta koju je ovaj prije naveo .
Ma kakvo skladno gradeno tijelo, skladno su gradene ove cure s EGEa, ovo je sabijeno i sa 10-15kg viska, ima jebenu skembu
Jedino kaj se voli jebat

Bio sam ja neki dan. To mi je bilo 3. put. To je ona, ali se ne javlja ona, nego neka druga cura. Cura je top i nema potrebe da opet sve pišem. Lokacija je opet bila Miramarska, ali neki drugi ulaz.
Kada si bio jer je pokusavam dobit vec mjesec dana i nikako pteko whatsupa ili mobilnog poziva, ima li mozda neki drugi broj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh