ZAGREB - Jel bio tko?

Dosadan si više sa tim da je svaka bonašica.

Meni je izričito rekla da se plaća gotovinom.
Ne obmanjujem ja nikoga. Ja sam samo rekao da nije bonasica. Nisam ulazio u autenticnost slika ili druge detalje.
Imao sam par slučaja gdje su rekli da se plaća gotovinom, iako mi je bilo sumljivo, znatiželja me ubila dok nisam skoro došao na adresu, onda me poslala po bon. Istina je ako je tisak ili benzinska u blizini, znaš šta te čeka!

Hej ekipa ako može pomoč..
Želio bih u blizini Črnomerca ali u jutarnjim satima neku damu,masaža malo bj sex nije uvjet ...
Dogovaro sam sa Tetom ali njoj nazalost jutarnji termin nije odg.
Nemam baš previše vremena kad sam tamo pa bih volio sve dog dan prije a sve kažu ništa zovi kad si tu .
A kad sam tu onda se ili ne javljaju ili su zauzete.
E da samo da kažem za Tetu komunikacija super ,ništa ne komplicira i barem mi je iskreno rekla nemogu ujutro i to je to..

Želio bih u blizini Črnomerca ali u jutarnjim satima neku damu,masaža malo bj sex nije uvjet ...
Nemam baš previše vremena kad sam tamo pa bih volio sve dog dan prije a sve kažu ništa zovi kad si tu .
E da samo da kažem za Tetu komunikacija super ,ništa ne komplicira i barem mi je iskreno rekla nemogu ujutro i to je to..

Meni je napisala da može između 9-17. Jedino ako se u dva tjedna nije promjenilo

Dosadan si više sa tim da je svaka bonašica.

Meni je izričito rekla da se plaća gotovinom.
Ne obmanjujem ja nikoga. Ja sam samo rekao da nije bonasica. Nisam ulazio u autenticnost slika ili druge detalje.
Ruku na srce većina od njih to i jesu. Također, neki tvrde da iza tih oglasa stoje muškarci. Opet netočno, jer je mene jedna primjerica dovela na Zagrebačku aveniju ispred zgrade u blizini ININE pumpe i tražila me da joj kupim bon. Strašno je imala jebozovan glas, nudila sve i svašta dok sam je još kontaktirao od kuće, a kad sam došao na fukačku adresu kaže mi da kupim bon. Poslao sam je u 3PM i istog dana otišao nekoj maloj iz Kolumbije. Tko našim ženama vjeruje ni pakao mu neće teško pasti, čast rijetkim izuzecima.

Imao sam par slučaja gdje su rekli da se plaća gotovinom, iako mi je bilo sumljivo, znatiželja me ubila dok nisam skoro došao na adresu, onda me poslala po bon. Istina je ako je tisak ili benzinska u blizini, znaš šta te čeka!
Yep, točno je to. Imao sličan slučaj. Čak i ako ti prvotno kaže da je plaćanje keš, kada dođeš na adresu reći će ti ajde ti po bon. Pravilo je da dok je ne vidiš, nema plaćanja nikakve vrste.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh