Leonardino
Active member
zaštoo se ne mže otvoriti zadnja stranica ,jel tko bio ?Želim te ugrijati
Crnka te poziva na toplo druženje, erotska masaža, vruća ulja, sexy čarolija. . . Dođi i opusti se!www.oglasnik.hr
bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaštoo se ne mže otvoriti zadnja stranica ,jel tko bio ?Želim te ugrijati
Crnka te poziva na toplo druženje, erotska masaža, vruća ulja, sexy čarolija. . . Dođi i opusti se!www.oglasnik.hr
bio tko?
A jesi bio, kakva je?U krapinskoj je i nije ona na slikama
Druze ako su tebi zene od 170 previsoke i sa 70 kg bi te zdrobile, onda nije problem u njima nego u tebi. Zapitaj se malo i ne sramoti se vise na forumu.Nema to veze, ako žena obuče štikle i sa njima dođe do moje glave to je meni osobno previsoko. Nije to za mene. Obično i te naše žene na 170 cm imaju i 70-ak kg najmanje, a mene bi takve zdrobile i zgnječile u bilo kakvom seksualnom okršaju. Te naše žene od 170 cm pa nadalje su za momke od 190 cm pa nadalje.
Druže, meni su previsoke, a ti to karaj ako hoćeš. Te imaju samo 10 kg manje od mene, a žene su. Ja sam pero laka kategorija (182 cm, 80 kg), a te od 170 cm i 70 kg neka jebu jači, viši i mlađi momci. Za moj ukus te mi žene nemaju ni "ž" od ženstvenosti u sebi.Druze ako su tebi zene od 170 previsoke i sa 70 kg bi te zdrobile, onda nije problem u njima nego u tebi. Zapitaj se malo i ne sramoti se vise na forumu.
onda daj oglas:Druže, meni su previsoke, a ti to karaj ako hoćeš. Te imaju samo 10 kg manje od mene, a žene su. Ja sam pero laka kategorija (182 cm, 80 kg), a te od 170 cm i 70 kg neka jebu jači, viši i mlađi momci. Za moj ukus te mi žene nemaju ni "ž" od ženstvenosti u sebi.
Ma nisam ti ja kost i koža (daleko od toga), a malo si pogledaj koje su poznate jebozovne žene u rasponu od 155 cm do 165 cm, a koje su u drugoj kategoriji od 165 cm do 175 cm. Onda ćeš valjda i sam skužiti koja je visinska kategorija jebozovnija. Ako nećeš, onda je to tvoj problem, a ne moj.onda daj oglas:
kost i koža želi jebat patuljastog kostura
Može kontakt
Moze kontakt?
Moze kontakt?
tebi štikle lijepo stojeMa nije to baš tako ,žene koje nose štikle izgledaju puno višlje al to je otprilike visine 170 cm bez štikli.
Dobra kurva, ljubi se, da se navlačit za kosu, slini i pljuje po kurcu ako želiš i ako želiš dirty talk, još će ti govorit "I am a dirty whore". Preporuka.
Kad imaš skupe štikle da.tebi štikle lijepo stoje
Ima puno bisera koji uopće ne idu nigdje samo pišu po forumu.Pak recenzije navlakuse na sta se svodi ovaj forum
Ima puno bisera koji uopće ne idu nigdje samo pišu po forumu.Pak recenzije navlakuse na sta se svodi ovaj forum
Tel: 064/677-677
|
|
|