ZAGREB - Jel bio tko?

Nema to veze, ako žena obuče štikle i sa njima dođe do moje glave to je meni osobno previsoko. Nije to za mene. Obično i te naše žene na 170 cm imaju i 70-ak kg najmanje, a mene bi takve zdrobile i zgnječile u bilo kakvom seksualnom okršaju. Te naše žene od 170 cm pa nadalje su za momke od 190 cm pa nadalje.
Druze ako su tebi zene od 170 previsoke i sa 70 kg bi te zdrobile, onda nije problem u njima nego u tebi. Zapitaj se malo i ne sramoti se vise na forumu.

Druze ako su tebi zene od 170 previsoke i sa 70 kg bi te zdrobile, onda nije problem u njima nego u tebi. Zapitaj se malo i ne sramoti se vise na forumu.
Druže, meni su previsoke, a ti to karaj ako hoćeš. Te imaju samo 10 kg manje od mene, a žene su. Ja sam pero laka kategorija (182 cm, 80 kg), a te od 170 cm i 70 kg neka jebu jači, viši i mlađi momci. Za moj ukus te mi žene nemaju ni "ž" od ženstvenosti u sebi.

onda daj oglas:
kost i koža želi jebat patuljastog kostura :ROFLMAO:
Ma nisam ti ja kost i koža (daleko od toga), a malo si pogledaj koje su poznate jebozovne žene u rasponu od 155 cm do 165 cm, a koje su u drugoj kategoriji od 165 cm do 175 cm. Onda ćeš valjda i sam skužiti koja je visinska kategorija jebozovnija. Ako nećeš, onda je to tvoj problem, a ne moj. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh