Tackanje...Kakva je masaza? Tackanje ili konkretno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tackanje...Kakva je masaza? Tackanje ili konkretno?
Radi oral bez gumice?Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako
Hvala svima! Nasla samLijepi pozdrav svima, trazim muskarca 40-50god, ne ispod 180, sa vecim..
Zagreb i okolica dolaze u obzir
Samo zabava, nista ozbiljno
Visoka sam 167, 63kg, jace grudi, straznjica i noge, 27god
Inbox dalje
Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)Mogu samo reči da sam bio tri puta kod nje i svaki puta mi je bilo suoer. Što je najbitnije ,cura je kulturna ,smirena ,jako dobro radi svoj posao i fenimenalni izgleda.
Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)
Ti jarca ..Hvala svima! Nasla sam![]()
Godine oko 40...solo
Idemo malo nogu na zemlju . To je Maja s Jaruna i za 50 EUR si možete drkat , sami sebi . Maja je jako dugo ovdje s nama , slike su njene , ali u živo je to drugačije . Niska Milfica s velikim guzovima i nikakvim sisama . Odradit će sve prema normativima , ali nećete biti impresionirani izvedbom , otprilikeNije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako
al ima ih i s većimHvala svima! Nasla sam![]()
Meni se čini prevara čim je kontakt na whatsapp.Bio tko isplati li se ići?![]()
Online hot chat video call
Fina i ugodno popunjena Prirodna alooo! ako si Ti ok na sam onda nadPrirodna 33 ,5,77 💋www.oglasnik.hr
ma izgleda ja joj se javio i prve tri poruke kao ok pošalje neku sliku sa kapom pa drugu sa šeširom i onda pita od kud sam ja bubnem bez veze iz v.gorice ,ona me blokira sad ili je ona iz v.g ili izigrava neke gluposti .Meni se čini prevara čim je kontakt na whatsapp.
Zato jer na oglasu se piše i fotke jedne a kad dođeš tamo šokIma puno bisera koji uopće ne idu nigdje samo pišu po forumu.
Probaj sa masažomPozdrav doći ču Zg pa me zanima imali kakva domaća 40+ godina da je domaca i dobra
Možes koju preporucitiProbaj sa masažom
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|